Moji radovi |
Odgovori | Stranica 123 79> |
Korisnik | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 18:29 |
Sponzorirani linkovi | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla draga...jako lijepo i novo?? to je rad na staklu?
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđeli su na staklu ali sa donje strane, a prva molitva (roza) na pločici, a zadnji anđeo na platnu
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo. ovi na staklu su posebni. gdje busis i rezes staklo?
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod staklara, poprilicno skupo, po narudžbi
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno prekrasno
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni anđeli..... |
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sam si mislila....nisam nigdje vidla da se kupi...a kako bi pleksi podnio to'
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda samo ne bi bilo takvoga sjaja, ali nisam probala. mislim da bi uspjelo a mozda bi cak bilo i bolje i jeftinije
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe eto vidis kak odma dobijes ideje. razmisljam si to je mi smo za neka snimanja umijesto stakla koristili pleksi...ima ga jako dobro izradjenog tak da ne kuzis da je pleksi-raspitaj se kod staklara di bi s emogao nabaviti
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima u baumaxa velike ploče pleksiglasa
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto, pa mozda tamo i rezu...vidis ....kad se male ruke sloze....sve se moze ....sve se moze...zato sada svi u jato....kao vrapci....ziv...ziv...ziv..
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je. nemam druge rijeci nego prekrasno.
to ja sve sejvam u svoj folder za inspiraciju :))) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Gogs i dobro nam došla
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno prekrasno! dobro nam došla!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs, dobro nam došla!!!
Radovi su fenomenalni!!!
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novo, posebno i prekrasno!!
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatko je. bas lijepo i uredno radis.
ova tvoja kutijica - knjiga me bas podsjetila da sam mislila tako napraviti kartone i onda ih nalijepiti na korice nekih starih knjiga koje su mi se raspale. |
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni je ta kutija krasna.....vidla sam ju negsje al me sad ubite ak znam...naravno da ne znam....
|
|
Odgovori | Stranica 123 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |