Ladoled |
Odgovori |
Korisnik | |
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Travanj 2008 u 11:38 |
Od bake sam dobila to sjeme,ja posadila ispred terase u prizemlju,e sad niklo je to al šta dalje?neki kažu da se to penje na špagu,pa da zavežem špagu sa gornjeg balkona prema dolje,pa će se ladoled penjati,dali neko zna nešto o tome više? Puno hvala na odgovorima
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da nije to ladolež ili mi ga zovemo slak - napravi mu nešto za penjanje, ja sam mu stavila neku mrežu za ogradu dugo,a usko, možeš i spagu. Ima krasne šarene cvijetove, jako je dekorativan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš kupiti bambusove štapove, malo duže, i zabosti u zemlju barem 3 ukršteno da se penju po njemu - imati ćeš cvjetnu piramidu.
|
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno,a dali ću je imati i iduće godine?
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skupi sjeme na jesen. I pazi - sjemenke su jako otrovne (da ih djeca ne bi progutala...)
|
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvalaaaaaaaaa
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |