dobra literatura |
Odgovori |
Korisnik | |
Tomislav
Novo sjeme Pridružen: 14 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Studeni 2007 u 11:32 |
da li ko zna oje dobre knjige o cvijecarstvu??moze i na engleskom...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu ti samo reći za one koje je ja imam meni su jako pomogle to su ti knjige gospodarskog lista imaš za kućno balkonsko cvijeće vrtno i ruže možeš ih potražiti na stranici gospodarski list |
|
AB100
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tomislave, imas ovde na forumu pod 'Sajmovi, izlozbe ili okupljanja' temu 'Literatura o cvijecu'. Tu ces naci mnostvo knjiga o cvecu koje clanovi foruma imaju i preporucuju (i kritikuju ).
Poz. |
|
Aglaja
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tomislave,
Dobro nam dosao..
Ima svega na ovoj stranici,a ako te nesto posebno interesira tu smo,samo pitaj
|
|
jelsa
Nedavno posijan Pridružen: 18 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tomislave,obično se kaže koliko para toliko muzike.Preporučio bi ti enciklopediju" VRT". Napisana je od strane Kraljevske asocijacije hortikulturista i prevedena od strane Mozaik knjige.Vrhunska knjiga za hobiste u kojoj se može nači za svakog po nešto.Preporučio bi je svima/ali "pjeva" stotinjak eura/
Ažurirao jelsa - 29 Studeni 2007 u 19:08 |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u potpunosti se slažem. |
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takodjer,prva liga je
|
|
Dorotea
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se sjecam kad je moj pok. dida bio pretplacen na "Jutro" koje je dolazilo jednom tjedno ili mjesecno vise se ne sjecam, bas je bilo dobrih savjeta za poljoprivrednike.
U ono vrijeme su se tek pocele pojavljivati kokos palme -znate ono kad kokos viri iz zemlje pa dugo lisce...i ja postavila pitanje kako da sama uzgojim takvu palmu (jer je onda to bilo jako skupo u cvjecarnama a ne ko sad) i kazu oni meni: najbolje da to prepusteite strucnim rukama,tu su potrebni spec. uvjeti bla bla, bas mi je bilo krivo
|
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |