Arsenove biljke |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(1)
Objavljeno: 22 Svibanj 2020 u 08:59 |
Sponzorirani linkovi | |
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, samo tako nastavi....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, drago mi je da imamo novi vrt nakon dugo vremena. Probaj smanjiti slike prije ucitavanja na forum, ici ce puno brze. Stablasica ce biti prekrasna za koji dan.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
limun
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo
|
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje je beba jednog drvca koje sam dobio od sogorice koja se odselila u inozemstvo. Ne znam zasto, al meni te biljke nikako ne uspjevaju. Ne znam koja je tocno vrsta, a nenam sliku dok je drvce biko jos zivo. Kako su otpali svi listovi i drvo vise nije pokazivalo znakove zivota, odlucili smo ga bacit, no kad smo ga izvadili iz tegle, vidjeli smo da ima podmladak i tako je natrag sve zajedno vraceno u teglu i sad se ceka sta ce bit.
|
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco, ako možeš onu prethodnu biljku slikati u malo krupnijem planu, možda bi se bolje moglo identificirati što je to.
|
|
|
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo milice napokon sam se odvazio na to. Nisam bas htio stavljat slike kad se ne moze vidjet cijela biljka posto nema ni jedan list,a ko za inat nemam nigdje sliku od prije. sve se lisce posusilo, al evo sad od kako stoji vani poceli su mladi izboji izlazit na samom deblu biljke, i to me dodatno motiviralo.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aco, pokušala sam ali nije uspjelo. Kad malo narastu veći ovi izboji, možda uspije.Sada mi pokaže svašta nešta koje nikako nije prava biljka.
|
|
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Aco]Evo milice napokon sam se odvazio na to. Nisam bas htio stavljat slike kad se ne moze vidjet cijela biljka posto nema ni jedan list,a ko za inat nemam nigdje sliku od prije. sve se lisce posusilo, al evo sad od kako stoji vani poceli su mladi izboji izlazit na samom deblu biljke, i to me dodatno motiviralo.
Meni ova biljčica liči na Dracenu. |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Aco! Uvijek me veseli doći na stranice CIF-a i vidjeti nove članove, teme, sličice... iako se to poslijednjih godina rijetko događa. Lijepe su ti ruže, sukulenti, javor, prkos... orhideje... ne sumnjam da uživaš u tome i sigurna sam da će tvoj trud biti nagrađen. Uživaj!
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |