Stvaraonica zabave bugiceza5 |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 16:53 |
Dragi moji, otvaram ovu temu potaknuta hladnim jesenjim danima, u očekivanju zime... kad kratko možemo boraviti vani, a dječici (a i odraslima) je dosadno...
Bit će to sveobuhvatne stranice o svemu čime se moja ekipa i ja bavimo u slobodno vrijeme i kako provodimo zajedničko vrijeme. Nadam se da će i vama biti od koristi i da ćete nam navratiti koji put. |
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evoooo me!!!!
Izgleda da sam prvi posjetioc tvoje nove stranice.Lijepi ukrasi.samo tako naprijed pozz |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, stigla ti, drago mi je da se nismo mimoišle! Dobrodošla!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene ,da te pozdravim i na ovoj stranici.Vrijedna kao i uvijek
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj Bugice a di si ti na slikama??? Mora da je bilo auper na Nikolinju.....
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, draga zova! Trudim se.
dea, ja sam mudro slikala.... da ne pokvarim fotke svojom pojavom... ... Bilo je baš super, uvijek volimo doći... nadam se da me kolegice neće špotati za ovo objavljivanje... iako, ne bih rekla da zalaze na ovaj forum, no nikad se ne zna...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo se vi zabavljate
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja sam ja ljenčina....
Bugice, jučer si me fascinirala brzinom pisanja poruka, danas brzinom pripreme kolača, pa stavljanjem slika i to sve uz djecu, ma ne uz djecu...pored peettteeeerrrrro djece.... Malo je takvih... |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica pa to je sve super ! Ma malo , barem malo se moram i ja ugledati na tebe
..... inace me bude pekla savijest da sam i ja lijena ...... ili NinettAchen ? |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, svestrana si!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510... dobrodošla!
moon, raduje me vidjeti te ovdje! Zimski dani su dugi, pa pokušavamo spojiti ugodno s korisnim. NinettA, draga, nemoj biti stroga prema sebi. Moram ti šapnuti da sam ovih dana odlučila malo visiti na cifu, da nadoknadim sve propušteno otkad radim. Živio godišnji! gute Fee, hvala, veseli me što si tu! Ima dana kad ni ja ne stignem ili ne mogu ništa, pa nadoknadim u danima poput ovih... meni je prosinac uvijek u gužvi, dva rođendana, dva imendana i blagdani... zato "upalim" u petu brzinu... lucy, puno hvala! Godi mi tvoj lijepi komentar. Hvala! |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za male rucice...zlatne male...moji veliki pa kad vidi sjetim se kako su stalno nesto mutili samnom...predivan osjeca...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Josipa! Da, sad su još mali, a dan za danom leti... brzo će narasti i odrasti... zato mi nije teško s njima se zabavljati svaku slobodnu minutu...
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |