Moj prvi hobi |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 19:10 |
Već godinu dana najviše radim sa salvetama, ali oslikavanje stakla mi je prvi hobi. Učila sam najviše na svojim pogreškama, uživala u tome što radim i žao mi je što nisam sve poslikala prije nego sam poklonila. Pozdrav!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema veze ako koja slika fali daj nam barem nešto da vidimo i da se divimo
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav administrator, s tom namjerom sam i otvorila temu, da stavim slike koje je prije godinu i pol slikao prijatelj mog sina i nemogu ih staviti izgleda da suprevelike, odnosno imaju više KB od slika sa dekupage trehnikom koje sa istog stika idu bez problema. Moram uhvatiti nekog tko zna da li ima pomoći.
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, konačno stavila slikice oslikanih boca. Žao mi što nisam poslikala više radova prije nego su otišli dalje. Nisam išla na tečajeve pa sam radila učeći na svojim greškama. Pozdrav!
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo Okić,ovo je pravo oslikavanje,svaka čast.
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđaju mi se radovi
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi su ovi radovi....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su radovi, jako su lijepi i precizno napravljeni, svaka čast
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da nisi spomenula ne bih ni znala da imaš i ovdje svoju galeriju!
Draga moja, predivno ti to radiš i baš kako reče Maris - ovo je umjetnost, ovo treba znati raditi, stvarno sam se oduševila
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na lijepim riječima podrške, rado bih radila svašta samo je premalo vremena.
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić, pa ti si pravi umjetnik.Svaka ti čast.
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pronać vas di sve imate svoje galerijice je postala prava lutrija... svaka čast... za ove radove je stvarno trebalo i strpljenja i vremena... imaš još kojeg asa u rukavu? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Fatka
, drago mi je da ti se sviđa, ali daleko je to od umjetnosti.
Hvala i tebi Klara. Imam ja još kojeg asa, ali nema vremena i ovo što radim kradem od sebe i nekih dragih ljudi s kojima bih se družila. Sretan Uskrs!
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |