Brescia |
Odgovori |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 23:17 |
pogled na jezero |
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rimski grad na kapitolu |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepim gradićem si nas provela!! Potrudila si se, ma bem ti miša, kad ja nemam oko za starine!! Samo lila i ljubičasto mi oko prima!! Tako sam snimila male grmiće sa roza cvijetičima i lavandicu sa leptirastim cvijetom!! Pa ona krasna palma u ciglastojh tegli, sa krasno posloženin kamenčićima i na kraju utoplenja u zelenoj travici !! Hvala na sličicama!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da ti je setnja prijala! |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti draga na ovome kao da sam ponovno bila tamo, na ovoj hladnoči ugrijala si mi srce i dušu, roditelji od naše snahe idu u petak tamo a mi nemožemo zbog mmm
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa,
hvala ti što sam prošetala Bresciom. Nikad nisam bila tamo. Lijepo je vidjeti ostatke rimskih i srednjovjekovnih spomenika. Katedralu, ostatke starih građevina, uske uličice. Palmica je super između zgrada. Hvala ti što si svoje putovanje podijelila sa nama. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |