Gajtana slavi |
Odgovori |
Korisnik | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Ožujak 2017 u 12:55 |
Sretan ti rođendan Gajtana
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan draga Gajtana!
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rodjendan Gajtana ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gajtana, sretan rođendan!
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao curke, ja sam tek sad vidjela ovu temu. Nisam ni znala da postoji.
Cure oprostite mi molim vas. Hvala vam puno na lijepim željama. Uf propadoh u zemlju. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |