Namještaj od cvijeća |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | ||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Svibanj 2007 u 20:53 |
|
Evo sa izložbe u Splitu pravi cvijetni namještaj...
Prekrasan stol i stolice ... od trave A pogledajte tek ovaj krevet pun cvijeća i jastuke od cvijeća... U toj prostoriji - potpuno mračnoj , osvjetljava krevet samo lagana svijetlost ...još lagana muzika.... blic od fotića "kriv" je za sve i pretvorio je to u ovo: i na kraju postolje od singerice...u novom ruhu |
||
Sponzorirani linkovi | ||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Donata hvala na ovim divnim fotkama.
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jednostavno prelijepo
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Maznula sam ti sliku stola Donata.Još prošle godine sam htjela nešto tako na starom nekom stolu napraviti,no još stol tražim.
|
||
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
zaista zanimljivo! Nadam se da ce se i na Flora artu imat sta za vidjet!
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako je suditi po prijašnjim godinam,onda hoće Vendela
|
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stol i stolice su made in Zrinjevac pa pretpostavljam da će biti isti ili slični dizajn.
Kad se cure spremate??? Ažurirao Donata - 25 Svibanj 2007 u 23:02 |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E ja sam skoro pa sigurna da u četvrtak idem(ako nešto neplanirano ne uleti),mislim da neće gužva toliko biti,ko za vikend,a i aranžmani će svježi još biti.Jesi ti svog MM nagovorila da idete,Donata?
|
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako ga i nagovorim to će biti samo u vikend.. subota ili nedjelja...Radnim danom nikako.. |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bolje ikad,makar i vikend,nego nikada
|
||
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma ja nesto dogovaram s curama koje isto imaju male bebice, da se jedan dan dogovorimo i sve zajedno odemo pogledat i prosetat bebace a i razmijenit iskustva oko brige za svoje potomke
|
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jel sa foruma mamamami.. |
||
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma ne nego sa Roda, mada me i na mamama ima ali sam pod drugim nikom i jako rijetko jer kraj nojeg malog misa i dva foruma koja pratim intenzivno te kraj spremanja nekih unikatnih uradaka za jednu izlozbu nestignem cesce! |
||
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dogovor je Četvrtak oko 11 ako nebude padalo!
di je gomila kolica tu smo mi ili mozda ja sama s mojim sinom! |
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Javi se s informacijama !! |
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
fino se provedite
|
||
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nadam se da cu imat vise vremena sutra pa da vam stavim i par slikica !
A za sad samo da vam kazem da je bilo jako ljepo mada sam morala projurit ! ali vidla jesam ono sto sam htjela! |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moj skener konačno radi,još samo da ja naučim kako.Evo jedne početničke slike,to je prije,čini mi se,godinu dana(ili dvije) sa izložbe u Varaždinu.Tema barok i cvijeće
|
||
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
donata prekrasno,koliko volim cvijeće samo mi još u krevetu fali
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prelijepe slike i odlične ideje
|
||
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |