bambuča |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |||
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Studeni 2007 u 21:55 |
||
možda netko želi ukrasiti vrt sa bambusom ,imam viška samo tri kom.visine cca 1,5m, naravno poklanjam.
![]() |
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
šmjc,to nemrem dovesi do Vž,a meni baš fali bambus
|
|||
![]() |
|||
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
||
Shasha, ali može Vepar.
|
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
hehehe,Vepre jel dostava (i montaža) uključena
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
||
![]() |
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
||
Bambus bi i ja
naš se posušio a baš bi ga htjela
Vepre jel ima i za mene jedan
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
||
Za pola sata se vraćam ,molim da se odlučite tko sve uzima,Sasha,Gogica i?.
|
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
||
Vepre,hvala no stvarno ga u busu ne mogu voziti a MM mi zauzet.Nabavit ću ga ja tu.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
||
Ima li još možda koji??? Uzmi u obzir Vepriću da nisam znala za ovu ponudu!
|
|||
![]() |
|||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
||
vepricu vepricu...
![]() |
|||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|||
![]() |
|||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
||
Ako je ostao jedan, ja bi rado došla po njega i na maženje psa.
|
|||
![]() |
|||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
||
Hele stani u red, a ako ćemo o mitu i korupciji imam i ja psa..... |
|||
![]() |
|||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
||
He he Sasha se nečka - taj je upitan (mada ti ga ja , Sasha, mogu zbrinit da rasteretim vepra , dok se ti organiziraš). Tebe sam , Teak, uračunala. A pričam o četveronožnom vepriču, ne o Sambi. Samo me nemoj tuč (ali da znaš ja redovito vježbam). ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Javiću ti u ponedjeljak.
|
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
||
možeš doći na maženje...
![]() |
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala na trudu, pokorno čekam....... |
|||
![]() |
|||
||
Gdje ćemo se i kako ? Naći ,stigla bambuća.
![]() |
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
||
Kada i gdje ćemo se
![]() |
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
![]() |
|||
||
Čekaj Vepre jer to za Hele ili mene???
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |