Dnevnik Arwen |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Prosinac 2007 u 23:51 |
što sam ja danas radila?
pa evo, zalila svo cviće kojem je to trebalo, poskidala suvo lišće, maknula sve neuspjele pokuse iz "laboratorija", malo prograbljala zemlju po površini, stavila šafrane u lipi novi pitarić i na sunčano misto ( sad da još i procvita, a sve mi nešto veli da hoće ) eto............. |
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iako nisam bila ode, o bilju sam se redovito brinula.........
|
|
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen, gdje je zapelo? Svaki dan otvorim tvoj dnevnik, a ono ....
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ko zna............
nemam nešto puno bilja, nastojim mu se svaki dan malo posvetit, ali nemam šta napisat tu a možda sam samo malo lina ma kad malo zatopli, i počnem se bavit i balkonom, bit će teksta |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a prije nekoliko dana sam posijala pelargonije
evo kako to izgleda |
|
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš, ja sam na forumu od lipnja 2007, moglo bi se reći da sam bila pasivni član jer nisam napisala niti jednu poruku do siječnja ove godine, a aktivirala me jedna pozitivna kritika i baš mi je drago zbog toga. Nadam se da si ti moje pitanje shvatila isto tako pozitivno...u svakom slučaju, vidim da si bila vrijedna
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen balkon izgleda super, nemoj ništa kratit, ja mislim da nema potrebe. Baš me zanima kako će izaći pelargonije, nisam nikada još vidjela kako izlazi iz sjemenke, čak neznam ni kako sjemenka izgleda. Zato si ti tu - želim da ti uspiju sve. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne pelargonije! Moje buju tak velke tam negdje oko Male Gospe kak mi se čini! Niš nemoj rezati! Ak im paše nek rastu!
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je predivno!Ja još ne mogu misliti o tome da stavim cvijeće van.Zato guštam u ovim slikama!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam danas čitala da je sad vrijeme da se"dotjeraju" pelargonije a između ostalog i porežu.Ove tvoje tako lijepo izgledaju i iako vele da bi se trebale porezati ja ih isto nebi.Prekrasne su a i nisu prevelike.
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ljudi, nestade mi slika na postu gore, a samo sam je tila malo povećat.........
ne kužim u čemu je kvaka a sad ne mogu ni stavit slike............. |
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen,editiraj poruku i umijesto x ubaci sliku. Ako seliš sliku ili je preimenuješ ili bilo šta radiš sa njom ona nestane na forumu.Sad napravi šta hoćeš i onda samo vrati sliku tu
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj Arwen - kaj su to prošlogodišnje slike pelargonija, pa gdje su bile do sada ta izgledaju tako savršeno. Ja ih ne bi rezala, već treći puta otvaram tvoj dnevnik da ih škicnem. Imam osjećaj da moje lani na jesen nsu tako izgledale.
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ps. prošlogodišnje ( od jeseni ) su u slikama mog cvića.......
i cilo vrime su na tom balkonu, al je on u Splitu...... |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam posijala nešto malo sjemena prkosa, vodenike i plamenca ( zadnji red sa ceduljicama )
ovo što je niknulo, to su pelargonije |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo sam jučer kupila još sjemena
a sad idem štogod radit..................... |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
popodne sam malo dotjerivala balkon: presadila jednu pelargoniju, par maćuhica, poskidala požutilo lišće, sve dobro zalila................
joj, kako mi balkon postaje mali, ima toliko pitara da ako stavim još koji, neću imat di sušit robu |
|
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen, imam rješenje! Kupi sušilicu za veš!!!
Ma, samo se šalim, ali vjeruj mi kad bi imala i vrt, već bi nešto te mučilo poput mene. Imam 2 dječice 8 i 6 godina, naravno da se djeca igraju loptom i ona završi u krivom pravcu, ali baš kao za inat... odleti u bakin povrtnjak ili dedinu voćku, nikako mamino cvijeće... Nastavak priče probaj sama predočiti! (bakino i dedino žunganje) |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |