radovi malog kaktusa |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 20:21 |
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja Kaktusiću, zaista ostavljaš ljude bez daha vještinom ako se ne varam heklanjem. koliko znam, malo je takvih žena u današnje vrijeme. nemoj niti sumnjati da nije predivno!
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postaj ti draga naravno, pa ovo je prekrasno ....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Kornjača
Upravo klijam Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno je,ovo kad vidim podsjeti me na moju baku.Stvarno je prekrasno
|
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
UH,uh,uh, pa ja sam se zacrvenila,nemojte me toliko hvaliti,umislit ću se
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja štaču moram te i ja hvaliti zaista prekrasno,uvijek sam imala želju da to radim ali jednostavno sam antitalenat,ma prekrasno zaista
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo kaktusić, koji krasni radovi. Vrijedne ruke.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam tvoje radove i divila seZnam iz osobnog iskustva koliko je u njih uloženo rada i ljubavi i mogu ti samo reći
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je savršeno! ja čipku obožavam,a ovo me definitivno oborilo sa nogu! nemam više riječi,svaka čast!
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dojmi me ono šivanje sa cvijetnim motivima :) slično i doma imam , puno je to posla >_>
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...prekrasni radovi, zlatne ruke imaš Kaktusiću... lijepo je vidjeti da još ima žena koje njeguju tradicionalne vrijednosti...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, pa kak ja još ne znam da ti tak krasno heklaš i našivavaš!!?? Bravo, bravo Kaktusić moja!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha? A kažeš da imaš neosjetljive ruke! Ovako može raditi samo nježna i precizna ruka. Pa to je kao da je stroj radio - toliko su ti sve mustre jednake.
Na žalost igla mi nije nikada kako spada legla u ruke (šivaći stroj - da!).
Mali kaktus, opet mi se neda tražiti smajlić, ali evo riječima: Moj duboki naklon
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prava umjetnost!
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida,moram ja imati i neku svoju malu tajnu
Hoya,ja imam i šivači stroj ali samo za zakrpati stare hlače
Monna hvala
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obzirom da i sama heklam, mogu reći samo jedno - . bravo i samo naprijed :)
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |