Vrt moje prijateljice |
Odgovori |
Korisnik | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 21:44 |
Ovo je vrt moje prijateljice Zumi.
Ako i Vi imate slike vrtova svojih prijateljica ili nekoga koga poznajete a oni iz nekog razloga nemogu da pokažu molim da mi to za njih uradimo. |
|
Sponzorirani linkovi | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako tema već postoji molim administratora da je premjesti.
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa gredica,krasno ozidana
|
|
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pametna ideja, jer mnogi nemaju priliku da pokazu svoje cvijetnjake i vrtove, naravno uz dogovor vlasnika, reci prijateljici da joj je vrt pravi mali raj, sve pohvale
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt je fantazija
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je cvijeće i lijepo ozidano, svaka čast ua nunu i prijateljicu
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zumi je hvala vam kad ste posjetili moj vrt i bice jos razloga za posjetu jos jednom hvala svima.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa gesta Nuna jer šteta je takvu gredicu ne pokazati drugima. Vjerujem da ćemo još sličica vidjeti
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |