Adam |
Odgovori |
Korisnik | |
LOLAFRIDA
Novo sjeme Pridružen: 02 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 01:20 |
BOK HOČE MI NETKO REČI ZAŠTO MI ADAM GUBI LIST NAKON RASTA NOVOG TAKO DA NEMA VIŠE OD TRI LISTA A STAR JE PET GODINA
|
|
Sponzorirani linkovi | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
takav je bio i moj dok ga prošlo ljeto nisam izbacila u tegli van na travnjak u polusjenu i oooobilno zaljevala...podivljo je :)))))sad je opt na 3 lista ali čim malo zatopli ide opet van :))))
|
|
LOLAFRIDA
Novo sjeme Pridružen: 02 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam napravila tako al ništa a zanima me kakvu mu zemlju staviti kupovni humus ili šumski
|
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hmm.. ja sam uvijek za što prirodnije dakle šumski, ali tu je i zaista velika opeasnost da je u toj zemlji i brdo malih ličinkica različitih crvića, insekata, i sl.... pa je općenito mudrije staviti kupovnu.....
|
|
LOLAFRIDA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da hvala na savjetu al ipak je najbolja kupovna zemlja,jel znadete možda zašzto mi koren od adama trune i on propadne
|
|
kopriva
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav!
Moje iskustvo je takvo da kad nije baš sjajan primjerak adama, odrežem sve listove tik do korijena. Kroz neko vrijeme potjeraju novi listovi, mnogo bogatiji i ljepši. Pokušaj! |
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
morda kakve gljivice u zemlji iliii previše vode možda.... |
|
kišna
Novo sjeme Pridružen: 02 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav cvijetni znanci Imam adama, u pitaru je otprilike dvije godine, u hodniku i preko ljeta i preko zime... Ali problem je što ne raste, visok je dvadesetak centimetara, ima uvijek dva lista, i to je to, ni takac ni makac, ni u dužinu ni širinu, baš ništa Što da radim?
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kišna,možda je u prevelikom loncu,on dok ne ispuni lonac korjenjem neće tjerati listove
|
|
kišna
Novo sjeme Pridružen: 02 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da u velikom je pitaru, što onda da radim, da ga presadim u manji pitar? Puno ti hvala na odgovoru |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li dovoljno svjetla? Da bi razvio nove listove, treba mu puno svjetla. Ja sam ljetos adama stavila u vrt (zajedno s teglom), u polusjenu ispod borova - i poludio je: razvio četiri velika lista i potjerao dvije mladice iz korijena. A do tada se uglavnom šepurio u vrlo svijetloj prostoriji sa svega dva ili tri lista.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |