Moji proljetni buketi |
Odgovori |
Korisnik | |
Massha
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:19 |
Obilazim okolo po prirodi,berem cvijece i stvaram si doma proljetni ambijent..
A koje je ovo rozo cvijece?? Moje omiljene i neprezaljene djurdjice,koje sam prekasno nabrala,a cekala sam ih cijelu godinu..:( |
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno,divno.Pola sam vidla u živo.Stalno mislim otvoriti svoju takvu istu galeriju,ali nikako da dođe na red.Imam dosta fotki.Ovih dana ću dekupažirati jednu ružnu vazu da mogu u nju staviti pajasmin koji je ove godine ljepši nego ikad ,valjda zbog dosta kiše.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rozo cvijeće ti je mislim pakujac.Dobila sam od Natalije sjeme plavog pakujca.
|
|
|
|
Massha
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam,al sam znala vidit samo ljubicasto,ima ga u botanickom i tomijeva stara u vrtu,cak se i ona zacudila kad sam dosla s tim rozim iz 'lova na cvijece'..
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drugi put se iz "lova" vrati sa sjemenjem.
|
|
|
|
Massha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm..moram prvo prokuzit u koje vrijeme je sjeme..a nisam ni znala da na tom mijestu ima tog cvijeca dok nije sve procvalo.lisce je neko neugledno ko od celera.
|
|
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To rozo ti je pakujac, ima ih u svim mogućim bojama, viših, nižih, duplih.... Voli polusjenovito, sam se rasijava, matična biljka odumre nakon par godina, ali ima dobru klijavost.
|
|
Massha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ee skuzila sam da se dobro rasijava,tamo di sam brala ga je ko na plantazi!al nema nego u toj boji..da cekam sjeme il se moze presadjivat?
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slikice, lijepi buketi, lijep dom..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Cvijetoholičar
Novo sjeme Pridružen: 16 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su lijepi buketići. Mi možete proporučiti negdje blizu zagreba gdje ima ovih lijepih cvijetića za ubrati?
|
|
Massha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam!
Ja sam ovo brala tamo po Dragonozcu,selo prema Sisku,ako sam dobro shvatila,nesto po poljima nesto po vrtovima.Ali na proljece svugdje ima tako lijepog cvijeca,cim malo mrdnete iz grada! |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |