Vrtlarica |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 12:40 |
Da li netko zna kada pocinje nova emisija Vrtlarica na Hrt-u? Napokon da i mi u Hr dobijemo takvu emisiju! :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesenska shema Na HRt-u počinje u ponedjeljak....pa valjda i Vrtlarica (ako ne baš u ponedjeljak onda tijekom tjedna)!
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Bergeni...jos kad bi stavili i dan kad ce biti, bilo bi skroz ok :D
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja pregledala program do petka i nisam našla,ako otkrijete kad će se prikazivati javite.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi program HTV, nedjelja, 25.09.2011. - 17:20
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedva čekam nedjelju, nadam se da neću zaboraviti i da ću biti slobodna za pogledati
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I? Kakvi su dojmovi? Meni je žao što se nije govorilo o cvijeću (osim lavande, ali isključivo u komercijalne svrhe).
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa malo razočarana, očekivala sam nešto više i nešto drugačije :(((
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam stigla pogledati, ali na programu za sutra će biti repriza - 2. program 12.15.
sad kad kažete da i nije nešto, manje mi je krivo što sam propustila |
|
ljubica125
Novo sjeme Pridružen: 14 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bila spriječena danas,a vjerovatno i druge nedjelje.Zna li netko hoće li možda biti reprize?
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Emisija je lijepo snimana, lijepi kadrovi i montaza. Jedino mi se ne svida sto previse malo traje, ocekivao sam barem sat vremena emisije.
|
|
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra, ponedjeljak, 2. program, 12.15 h |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kako da to gledam kad sam na poslu
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam zašto mi prijenos stalno zapinje, a kao - imam "brzi" internet. Frustrirajuće!
Ovdje sam našla lošiju snimku, ali brži prijenos: http://www.youtube.com/watch?v=zsll-jLKmb4 http://www.youtube.com/watch?v=XN9LDWgYRzM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=jzirpWd9lyA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vJaT9MZLjtg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PQa3Z8k3o2w&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=qHJK2j9gsKk&feature=related |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super andina, moram baciti oko na ove tvoje linkove jer i ja imam isti problem s gledanjem preko hrtovog linka
par sekundi pa parekid pa čekaj da opet počne pa opet par sekundi pa... |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni isto prekida pa onda ne možeš dočekati da krene ponovo.....Pokušala sam preko ovih gornjih linkova pa ide bolje.....Hvala na linkovima.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da bi trebala ipak malo vise o cvijecu ! Inace , i u "Vecernjem listu" nedjeljom zna biti !
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad bi emisija trajala sat vremena kao i ostale takve emisije takvog tipa, mogla bi pricati i o cvijecu. Tako u pisljivih 15 minuta kaze sto kaze :/
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |