Moj vrt - teraca |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Ožujak 2007 u 17:39 |
![]() Evo moje terace, prošlogodišnje , sa prekrasnim plavim kumpirovim grmom kojeg sam uspjela spasiti ![]() ![]() Ovdje je aloa vera , lantana, ruža i kozja krv koju nažalost nisam mogla spasiti. Bila je 5-6 god i zaplela se na zid da je stvarno nisam mogla nego potpuno odrezati. ![]() ![]() ![]() Ove godine bi zasadila žuto-ljubičastu kombinaciju!! Stavit ću vam slike ako mi uspije ono što sam planirala!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moram priznati da stvarno imaš lijepo cvijeće i predivnu terasu.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ova aloa vera mi je stvarno predivna... ja imam ali je manja i imam je u cvijetnjaku te bržim u kući.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() |
|
![]() |
|
ruža ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
kako napreduju radovi na terasi?? ubaci nam sličicu....
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Sorry ,ubacila sam na planiranje i uređenje vrta....pod ja počela... |
|
![]() |
|
Evo i ja nešto smiksala...
![]() ![]() ![]() Ažurirao Donata - 28 Lipanj 2007 u 21:21 |
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Donata, ovo je prekrasno!!! Stvarno te idu te žute ivančice - donatice!!! Ovako sve skladno i u tonu baš ostavlja dojam dobrog ukusa i profinjenosti - prekrasno!!!
Baš me zeza ovaj moj komp - opet ne mogu staviti smješkiće, a tako bi ti rado slikovito dočarala svoje mišljenje... no, nadam se da ti je i ovako jasno - bravo!!!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne mogu naći smješka koji bi pokazao moje oduševljenje Donata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Donata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo nakon dugo vremena...teraca u počicama i čuvar koji misli da mu je rozeta tapetić...
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() ![]() bravo Donata,
prekrasno
|
|
![]() |
|
Da nakon tolikog napora na sam poluotok dovući 150 m2 pločica, tonu ljepila, bez mogućnosti prilaza kamionom + vukljačenje to na treći kat ...svaka čast dečkima...eto sad još moramo odraditi to čišćenje - detaljnije..ali to je sitnica.. da sad je to užitak....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sad kad malo uspoređujem ove slike cvijeća prije, vidim da su mi jedino ovo i mogle izgurati ivančice i ostosperum jer su dovoljno žilave i grmaste da su mogle podnijeti ove napore....oblaganja korita...a i mislila sam da će mi više toga stradati....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Donata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potpisujem Shashu i sad ti ne preostaje drugo nego da tu uživaš
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() Bravo! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
super izgleda!!!!
ps. Mislim da imamo sada iste plocice na terasi
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Koje li ljepote!
![]() ![]() ![]() ![]() Prekrasna terasa. Moja je još u betonu i mislim da će takva ostat još koje vrijeme. Moram i primjetiti da nedostaje krumpirov grm, moja donedavna patnja. Gdje je?
|
|
![]() |
|
Donata prelijepo je
![]() svaka cast na izboru
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |