znalci pomagajte |
Odgovori |
Korisnik | |
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 16:34 |
vako:
ispred kuće imam magnoliju, stara kojih 8-10 godina. sve bi bilo super i krasno, no magnolija dnevno prima malo sunca zbog kuće koja joj zaklanja sunčeve zrake. dotična vrlo slabašno i škrto cvate svake godine a i jako kasno(zbog sunca pretpostavljam), a lišće joj počinje opadati sredinom ljeta(sad već curi na sve strane). e, ja bi magnoliju odrezao do zemlje(jer bi to vadit bilo muka kristova), i umjesto nje( iza ili ispred nje) zasadio neko drvo ili grm. e sad to drvo/grm mora odgovarat sljedećim uvjetima: sunce će imat do 12 sati, ne smije biti pre veliko ni pre malo, da raste nekom normalnom brzinom i da nema neku preveliku krošnju. pa narode, pomagaj! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel mora cvjetati ili ne? Ako ne mora - kovrčavu vrbu, ona mi je klasik, otmjena i zanimljiva. Ako mora cvjetati - Koelreuteria paniculata - kelreuterija.
To je moj skromni prijedlog. |
|
|
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
željka hvala na savjetu. nije nužno da cvijeta, no nije na odmet.
kovrčavu vrbu već imam na 2 mjesta u vrtu, tak da nisam za tu opciju, a za ovo drugo bum videl. svejedno HVALA! |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misliš da iz panja neće izrastati nove magnolije? |
|
lukaccc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oce, al cu ih rezat
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukaccc, jesi li razmišljo o Laburnumu ilitiga Zlatnoj kiši? Ja je imam ispred kuće i u pravilu je pola dana u sjeni, a kako se čini sasvim dobro napreduje. Koliko sam čitao i viđao, ne raste preko 5 m i može je se orezivati i oblikovati pa sagledaj i tu opciju
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |