Malo ukrasnih trava |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | |
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Studeni 2007 u 20:32 |
vozi sigurno vozi bager
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika 3 i 4 su mi najljepse mogu misliti kako su njezne |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vepre, mogao bi nam nabaviti mladunce ove pampasice i ove niske na zadnjoj slici!? Baš su krasne.
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa mogao bih.Molim da o tome na temi oglasi
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam in ali su još mlade proljetos sam ih posadila moja ih svekrva ima prekrasne su jedva ćekam da moje narastu
|
|
AB100
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vepre prekrasne pampasice.....
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trave su za 10!
Ja sam posadio pampas travu sa belom i sa roza metlicom, vidiću da li će sledeće godine cvetati. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Maret@
Nedavno posijan Pridružen: 19 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme kako lijepe ove pampasice na 3 i 4sl. Vidjela sam u jednom vrtu blizu mene, kako bih to mogla prenijeti kod sebe? Da uzmem iz korijena ili? Naravno pitat ću, neću krasti
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maret@, pampasica se razmnožava dijeljenjem, što znači da ti treba dio biljke s korijenom.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, a kad ću ja imati tako nešto?
|
|
Maret@
Nedavno posijan Pridružen: 19 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala kika, u rano proljeće pokušam ako mi vrag ne dadne mira onda se zaletim ovih dana i napadnem im vrt
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK,imat ćeš kad tražiš
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pampasi su stvarno preljepi. Ja eto cijelo ljeto gledam kod susjeda u njegove pampse.... posadio je jednog sa svake strane staze koja vodi do garaže. Jako dojmljivo to djeluje!!!! No koliko vidim treba im dosta prostora oko 1,5m da se lijepo raširi!!!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su, ali na žalost nemam mjesta za njih, ali jednom budem našla i za njih mjesta!!!
|
|
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |