Opatija - kraljica Kvarnera |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Veljača 2008 u 21:07 |
Mislim da i naša "bajna" Opatija zaslužuje svoje mjesto
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma,no coment!Sve pet!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovi "engleski vrtovi" su mipredivnoooooo
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost ja ovo nisam svojim očima vidjela, ali me zato prijateljica iz Rijeke razveselila sa ljepotom Opatije!!! Trišina 10 i 1 sa ovog posta čini mi se da je isti detalj!!! Baš je zgodno vidjeti razlike!!! Triša, jesam li u pravu? |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša prekrasne slike...bajne Opatije... budi lijepe uspomene.. ah te kamelije...kamelije...
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel prošla šetimana od kolači!?
Meni samo klopa na pameti! |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vepre, prekrasno, često sam u Opatiji, ali uvijek rado vidim te slikice, a vidim da si bio u mojoj okolic, pa mogli smo na kavu....
|
|
RIJEKA
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretražujući forum u ove kasne sate naišla sam na temu Opatija-kraljica Kvarnera.Kako sam neki dan šetala po lungomare i napravila nekoliko sličica poslati ću ih da osvježim ovu temu.
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo stari dobri Kvarner |
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zatim lučica i Ambasador..
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa onda Vila Arentz i Žuži...
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poznata panorama....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poznata statua djevojke
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I na kraju Opatijski park i naravno kamelije....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma Jagoda super si, pa treba tu našu divnu Opatiju svako malo "osvježiti", tako nam je blizu, a tako prekrasna, zašto se ne bismo malo hvalile sa sličima, a vjerujem da i drugi uživaju.
|
|
RIJEKA
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša slažem se s tobom potpuno bila sam jednom na kratko u Opatiji i očarala me parkovima, vrtovima i okučnicama i samo dajte sličice i uživati ćemo svi.
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša drago mi je da sam pogodila sa slikama Opatije.Stvarno nam je blizu ja je smatram dijelom Rijeke i treba je slikati češće.Ja ću to raditi kad odem u šetnju nositi ću fotić i evo novih slika....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija ne brini za sličice slati ćemo ih udruženim snagama Triša i ja...... |
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |