Dohrana pikiranog cvijeća |
Odgovori |
Korisnik | |
CaricaCaric
Novo sjeme Pridružen: 09 Travanj 2014 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 21:04 |
Pozdrav svima !
Nova sam na forumu, te me zanima da li se može dohranjivati tek pikirano cvijeće ,te sa cim bi bilo najbolje ? Imam cinije, nevene, tagetise, prkose itd. pikirani su prije tjedan dana u stiropore, htjela bi ima malo ubrzati rast i razvoj. Hvala svima |
|
Sponzorirani linkovi | |
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti nisaam neki "majstor" a meni su rekli da je dobro dohraniti sa Kristalon Starter-om ( čajna žlica na 5 l vode)
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo tako, kristalon 1g/l vode
ili neko drugo gnojivo omjer 10-40-10 i sl. a kasnije krenuti sa malo više dušika. |
|
CaricaCaric
Novo sjeme Pridružen: 09 Travanj 2014 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pomoci, evo neki dan kupila Horty Starter od 1 l, pa cu vidjeti kako će pomoci, cijena neke 22 kn.
Nego zanima me kako i kojim dusikom se najbolje prihranjuje cvijeće? Hvala svima |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
10-40-10 ti je za žile i da se biljka dobro užili, pogledaj omjer koji je napisan na Horty Starteru
kasnije možeš ići sa 27-10-10 ili 20-20-20 |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |