Majin kutak :) |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | |
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Listopad 2012 u 23:35 |
Frendica mi je stavila bubicu u uho vezano za miješanje akrilne boje pa sam išla malo surfati i naletjela na ovaj forum... Zaljubila se u taj forum jer stvaaaarno ima itekako korisnih stvari Pogotovo jer sam ''ajmo reći'' početnik u ovome svemu..
Čitajući forum odlučila sam se i ja predstaviti sa svojim radovima
Svi komentari su apslutno dobrodošli.. Kritika,, pohvala,, ma bilo što
Primjetila sam da je puno vas profići u ovome i stvarno svaka kritika je dobro došla
Ovo je sve jedna teglica za cvijeće ali ima više motiva pa sam slikala više :)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla
ti si dokaz da je manje više, radovi su ti baš najs
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ti želim poželjeti dobrodošlicu. Lijepi su ti radovi. Kako vidim, jako voliš kreklati.
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to pucanje mi je presuper :)) Treba mi vremena da proučim i druge tehnike :)
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha, i ja sam ispočetka bila očarana s procesom raspucavanja. Čak sam i muža nekad tjerala da gleda kako je to super i da podjeli svoje oduševljenje samnom . Preživio je i tu fazu.
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leptirek dobro došla. Lijepi radovi i samo tako nastavi, a pregledavajući galerije mnogih majstorica naučit češ i sve ostalo. |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I da , Mima tako si me nasmijala za ovo sa mužem. Ja također ponekad pretjeram te i prijateljice i ukučane zagnjavim, pogotovo kad otkrijem kakav novi efekt.
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahaha, očito mi sve gnjavimo svoje bližnje s tim :D ja sam jos nova u tome pa i moje to fascinira, ali bojim se da ce moja fascinacija trajat duplo duze nego njihova, pa cu i ja vjerojatno bit dosadna :))
Ali to su čari toga svega :) |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro dosla... radovi su ti bas slatki...samo naprijed sa novom izlozbom ovdje...jedva cekam
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na podršci :))
Trudim se nekak to sve lijepo napravit :)
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla draga,lijepo si startala,samo naprijed
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarita, zadnjih dva dana isčitavam vaš kutak i vi ste mi dali puuuno inspiracije
tek sam došla do pola tako da još nisam uspjela komentirati, ali eto, za pocetak ste mi vi dali puuno inspiracije :D |
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad smo pocinjali svi smo gledali u starije tete salvete....kasnije ces i ti nekome biti inspiacija..pozzz
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosla
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla .Raspucavanje si super odradila!!!Ja još uvijek uživam gledajući kako se "otvaraju" linije prilikom sušenja.
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vješalice su slatke i neobične.Volim ih raditi.Što se tiče tegli pazi i na unutašnjost.Neka ti salveta ne prelazi rub.Ali do Božića imaš vremena to popraviti. Isto vrijedi i za narukvice.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, sada i ja vidim da to nikako ne izgleda, ali već sam našla sistem kako da to maknem sa ove dvije :)
Hvala na kritici, uvijek dobro dođe :)
|
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla u svijet salveta...vidim, lijepo si krenula...
vješalice su superrrrr.... a raspucavanje ti fino ide < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |