Slikom i riječima |
Odgovori |
Korisnik | |
Sunburst
Nedavno posijan Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 09:41 |
Ovih dana zatoplilo, pa nas izvuklo van. Prekjučer frezanje
Jučer sam na taj dio posijala mrkvu, peršin, pastrnjak, celer, komorač i salatu. Posadila luk.
Danas pada kiša (kao naručena).
Na ovoj slici se vide kupine na žici (desno), jabuke i kruške (također na žici), a uz betonski zidić su posađene jagode, koje su također jučer okopane i pognojene domaćim kompostom.
Osim toga, posadila sam dalije u posude.
Posijala kadifice, lobelije i žutu kamenjarku.
Preko dana na sunce iznosim posude sa biljkama koje tek niču, navečer ih unosim.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično, puno si već posadila, a ja moram čekati u vikendici do 1.maja, jer gore (okolica Josipdola) još zna biti mraza, pa se sve sadi kasnije, ali isto bude uspješno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
osbourne
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vrt.
baci oko http://vrtlarstvo.blog.hr/
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast na trudu. Blago tebi ako već možeš sijati (mislim na podneblje). Uspijeva ti komorač tako rano zasijan?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |