Sarita - upoznavanje |
Odgovori | Stranica 123 172> |
Korisnik | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:58 |
Evo da se i ja predstavim sa par mojih radova .
Sa salvetama se bavim mjesec i po dana i puno sam toga naucila na ovome forumu. Bas bih volila da cujem sta vi mislite drage moje tete salvete :) |
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla za nekoga s tako malo salvetnog staža imaš prekrasne radove!
samo tako nastavi i želim ti ugodno druženje s nama.
|
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anastazija, momentalno sam u inozemstvu , nabavila sam novih salveta i javljam se ubrzo sa novim radovima .
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Sarita....i dugo tipkala sa nama.
Radovi su odlični. Kažeš mjesec dana....bravo draga.
kakvi će tek idući biti kad su ovi tako dobri. Meni su se svidjele boce...jedva čekam nastavak ...tvoje galerije.
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla
|
|
Linaaa
Već proklijao Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DOBRO DOŠLA
mislim da su cure sve rekle slazem se u potpunosti |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu vjerovat! Sa tako malo "staža" napraviti takve predivne radove!
Stvarno si prirodno nadarena...dobro nam došla i samo naprijed,misli da ćemo se nagledati lijepih radova! |
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mjesec dana!!! ... ma salis se?
Prekrasno I da ne zaboravim - dobrodosla |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na podrsci. moja prijateljica koja je takodje na ovom forumu mi je odrzala kratki tecaj (2 sata)o decoupage tehnici ,zacas sam skuzila .
ovom prilikom joj se iskreno zahvaljujem sto mi je dala temelj za ovaj divan i koristan hoby.Naravno,puno sam od vas sviju naucila i jos trebam uciti i sreca je da vas imam,sve ste divne,nesebicne u savjetima i pohvalama. Momentalno sam u Jeruzalemu i samo trazim prodavnice za hobistiku ima svasta i muka mi sto avionom ne mogu svasta nesto ponijeti ali bice salveta bar one nisu teske.Cim dodjem kuci u Mostar idem u nove decoupage pobjede a onda vam se javim sa novim uradcima. lluvia ne salim se i sama sam se cudila kako mi je sve to brzo poslo od ruke,Doduse u mojoj uzoj familiji svi se bavimo necim(sestre slikaju) Hvala svima i na dobrodoslici. |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove prve dvije visoke boce su mi maestralne, jednostavno posloženo, a vrhunski dojam...
I oko lampe si se potrudila dosta, samo svjetlo pojača "kolažni" dojam, što čak ne mora biti loše... Što se tiče čajnika, uz te motive bi odlično išlo malo sjenčanja u tonovima, tu su sestre očito iskusne pa nek te inspiriraju Jedini po meni "bitni" savjeti za usavršavanje: probaj čupkati salvete umjesto rezanja (i ja sam se tome odupirala, ali lakše se prijelazi sakriju) i probaj slagati motive da ti nisu dva ista detalja sa salvete identično složeni jedan do drugog, djelovat će prirodnije ako ih drukčije razmjestiš Djevojka s bisernom naušnicom super ukomponirana s crackleom, baš me zaintrigirala... Sve u svemu, i ti si jedna nadarena "početnica" Ajme, Jeruzalem, sveti grad, nepoznate salvete... Dobro nam došla i nemoj više spominjati da si u inozemstvu, odmah se svi polakomimo kaj buš si kupila pa da proslijediš i nama koji duplić |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla bananice.....i više nego odlični radovi za jednu "početnicu".......
|
|
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla, radovi su krasni, čajnik mi je poseban!!!!!
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!
Radovi su ti prekrasni i uopće ne izgledaju početnički. |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dpbro došla ! Imaš lijepe radove pa se ne vidi da si baš početnik. Posebno ,i e svođa ona crno bijela boca i lampica! Samo tako dalje!
|
|
ANĐELKA
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarita dobro nam dosla i dugo se druzila s nama..djelim misljenje sa curama,radovi su ti odlicni,nimalo pocetnicki
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti si to odlicno naucila...pravi fantasticni radovi....svaka cast
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav mojoj prijateljici, moram je pohvaliti da je stvarno nadarena učenica.
Konačno si nam se pridružila!!
Kako cure komentiraju tvoj novi hobi?
|
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje,hvala za pohvale bas te zlatne.
mojoj prijateljici Elzi Bubi koja je "krivac" sto mi se ovaj divan hoby toliko uvukao pod kozu jos jednom hvala/ moje cure odusevljene,obecale su kad god vide neke lijepe salvete ili zgodne predmete,kupit ce mi i na ljeto donijeti. zavide mi sto imam vremena za hoby. |
|
tatjana_s
Već proklijao Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni radovi. ne znam što bi izdvojila lampu ili djevojku sa bisernom naušnicom ili okvir ili..... ma sve
|
|
Odgovori | Stranica 123 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |