spring-moji radovi |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 19:15 |
To je moj prvi rad.. molim vas za komentare.. Najprije sam obojala bijelom akrilnom bojom pa kada se posušilo ljepila detalje od sredine pa mi se neki djelovi preklapaju jer sam ih kasnije nadodavala.. ne znam valjda sam najprije trebala složiti sliku pa onda ići ljepiti. kada sam išla sa završnim premazom imam osječaj da se pogužvalo! |
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za prvi rad je i više nego dobro ....a na greškama ionako najbolje učimo
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram reć za prvi rad i više nego dobro. . a sliku si uvijek prvo slozi kako misliš da će najbolje izgledati a tad kreni lijepiti, a preklapanje nije tako strašna greška, ali bolje izgleda kad se ne vidi, bez brige, već će ti sve sjesti na svoje mjesto kad se malo ufuraš u to. a uostalom svaka od nas ima neku svoju tehiku u kojoj se našla pa ćeš tako i ti s vremenom, a pokoji savjet uvijek dobro dođe. ...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je dobro, uredno i lijepo, bravo!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je sasvim solidan rad. Salveta se malo "rastegne" kad se nanosi ljepilo, pa na to treba računati...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sada da se nadovežem pitanjem.. malo prije sam pronašal jedan članak u kojem piše da na ovako "gotov" rad mogu na bijelu podlogu nanjeti boju po želji sa spužvicom i kada se osuši pošpricati s akrilnim lakom!
Jel tko tako radio? Gdje se kupuje taj akrilni lak u spreju ili da kupim onaj već spomenuti auto lak? |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam lak u spreju kupila u centrima. Najjeftiniji mi je bio u ipercoopu.
A i Gramat je imao neku akciju pa sam nakupovala lakove. |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi rad? svaka cast odlicno je!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čini se svjetla budućnost, budi ponosna na svoj prvi rad jer je svakako više nego dobar, sa svakim radom ćeš napredovati sve više i uvijek ćeš uočiti nešto što bi se moglo drugačije napraviti drugi put samo tako.... |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš vam hvala na krasnim riječima..... a što reči trudit ću se i dalje najbolje što mogu i znam!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Spring za prvi rad je super!!!
Samo tako nastavi i usavršavat ćeš se u hodu, a zadovoljstvo napravljenim ćete i tjerati na daljnje radove.Tako je bar bilo kod mene...
Super, samo tako nastavi!!!
|
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme nakupovala sam svega i svačega.. daski, tanjra, teglica, poostavljala ambalaže .. moj dragi muž me samo gleda ipod oka ali neku večer je sjedio sa mnom za stolm do sam farbala i sa zanimanjem promatrao.. a onda sam mu rekla kak sam pronašla crijep oko garaće da bi bilo dobro da pogleda ima li šta za mene... i tako pa moram malo i njega uposliti!!
|
|
Mali žabac
Novo sjeme Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Valjda bude uskoro i poklona za prijatelje
|
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno... žabica moja!!!
|
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo od mene! U rujnu smo bili na moru pa nam vrijeme osim par prvih dana i nije bilo naklonjemo pa smo malo sakupljali svakojake školjkice.. i onda sam ih sa silikonskim pištoljem ljepila za okvir!! |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo upravo gotovi!! |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
okvir je ludilo a snješkići preslatki
|
|
Anabella
Nedavno posijan Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoj prvi rad= 5- (samo zato sto je prvi ;))
ovo sa skoljkama pet plus, a snjeskici su premedeni pa je 5 plus, plus!!! |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideja sa školjkama je za 10 (drugi rad mora biti bolji od prvog)!!! |
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ti je ideja ...jako lijepo Obožavam školjke ...ma obožavam sve vezano za more Tako sam i sama godinama supljala školjke i više nisam znala kud s njima....pa sam većinu sitnijih stavila u jedan ( proziran) okvir sata koji držim u kupaonici... gdje mi je sve u morskom štihu Ak stignem, budem poslikala... možda još netko iskoristi tu ideju |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |