Dichondra Silver Falls |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 18:29 |
dobila sam sjeme dichondre silver falls...ali jako malo ga ima pa me strah da ne zeznem stvar
da li je bolje da posijem sad u kući ili da pričekam i da posijem kad zatopli
neće biti u vrtu nego u posudi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda bolje u kući prvo ako imas uvijeta za to
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris jako mi je drago da si ga konačno našla.
Želim ti sreću i uspjeh i čekamo slikice kada malo naraste ili bar nikne!!!
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posij ga svakako u kući,na toplom,i redovno vlaži.dosta dugo niče(bar meni).Sretno!
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala jaaaaaaako mi se sviđa i nadam se da će mi uspjeti sijanje i nicanje
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris želim ti sreću u sijanju i nicanju, cvjetić divan
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris dihondra je trava,ali kad se sije u zardinjere izgleda kao puzavica.Ja sam dobila sjeme kao ova na slici što si postavil.Silver je bas silver,ono boja srebra,i meni se ona jako svidja ali jos nisam nasla sjeme,ali nadam se da ce je biti kupiti u proljeće,kad i ostalog presada...Ljudi je sade u zardinjere izmjedu drugih cvijetni vrsta,sama i nije nesto dekorativna,bar ne meni..Znaci ne brini to je trava i nice brzo,raste brzo.Ako je psoadis dirket u baštu,imat ceš samo travni prekrivac,bolje posij je u saksiju,na stalno mjesto.Nema potrebe da je sijes u manje posude pa presadujes..Sretno
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa hvala znam da je trava i neće u vrt nego u posudu baš zato jer mi se sviđa da visi i glumi puzavicu mislim je iskombinirati sa nekim cvijećem....samo se još nisam odlučila s kojim
u BiH je ima za kupiti kao rasad? blago vam se....ovdje kod mene nema
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris sjetit ću te se kada budem išla u Bosnu po rasad!!!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke,ja se samo nadam da će je biti kupiti kao rasad....Vidjala sam je na balkonima u zardinjerama,pa se zato nadam
Proljeće,sjeti se i nas,kad budeš bila u Bosni,pa navrati na kafu |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa vrlo rado ali koliko se sjećam nisi mi nikako uz put (čini mi se da si ti puno južnije od mene)!!!???
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već dulje vrijeme tražim Dichondru silver, ali nažalost ne mogu je naći. Dichondru Repns nije problem nabaviti. Ako netko zna gdje mogu kupiti sjeme, bila bih zahvalna.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam odakle se javljaš, ali ja sam je kupila na sajmu cvijeća u Opatiji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima! Kupio sam u jednom od trg. lanaca dichondru repens,a na pakiranju nema apsolutno nikakvih uputa o sijanju. Zanima me je li tkogod sijao ovako kasno i je li bilo uspješno?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Triša na informaciji, nisam blizu Opatije, ali pokušat ću na nekom sajmu cvijeća.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bonsai...
Nedavno posijan Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prosle godine sam posadila travu dihondru, neznam hoce li opet rasti i ove godine,ako neko zna neka mi kaze,tex
|
|
Bonsai...
Nedavno posijan Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uper pocela mi je trava i bas sam srecna
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bonsai jesi na kontinentu ili na moru?
Kako sada napreduje dihondra? |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |