Columnea |
Odgovori |
Korisnik | |
suzana29
Nedavno posijan Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 19:42 |
pa ljudi moji dragi ne mogu vjerovati da
baš nitko nezna udijeliti koji savjet za columneu |
|
žuna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nekoliko podataka koje sam pronašla na netu. Biljka treba držati biljku na sjenovitom mjestu. U području s toplom klimom biljka može na zaklonjenom mjestu biti cijele godine vani. Od proljeća do kasne jeseni umjereno zalijevati, a tijekom zimskih mjeseci preporuča se smanjiti zalijevanje. |
|
suzana29
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DOBRO JUTREKO I PUNO TI HVALA LANA TA BILJČICA MI SE SVIDJELA NA SLICI I NISAM PRETPOSTAVILA DA BI IMALA PROBLEMA (OVAKVIH) SA PODACIMA SMJESTILA SAM JE U STEPENIŠTE GDJE IMA DOSTA SVJETLOSTI A NIJE DIREKTNOMORAM SE JAVIT NA FORUM ZA ORHIDEJE KOJE SE NISAM NI USUDILA POMISLIT KUPIT DOK NISAM ČITALA NA FORUMU DOK SE JEDNA HVALI NOVIM LISTOM DRUGA MI PROPADA |
|
žuna
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suzana, molim te piši malim slovima, a ne verzalom, pročitaj internet bon ton, po njemu ispada da vičeš,
što se tiče columneje moja ju seka ima nekoliko godina i sasvim joj lijepo napreduje i cvjeta
neznam što je s tvojom orhidejicom ali ako ti list žuti onda je to obično znak prevelikog zalijevanja, svakako provjeri stanje korijena
btw ovu temu o columnei bi trebalo premjestiti, ne spada pod orhideje
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suzana,
evo i ja sam pronasla nesto o biljci koju si kupila. Nikada je nisam imala, ali
ovi podaci ti mozda pomognu pri uzgoju. Trazi svetlo mesto, leti zasticeno od direktnih suncevih zraka i visoku
vlaznost vazduha, narocito u vreme povisenih letnjih temperatura. Ovoj biljci trebalo bi pronaci pravo mesto na forumu. Moj predlog je da
ide u 'Sobne cvjetajuce biljke' ili eventualno pod ‘Loncanice’ ako leto moze provoditi
vani, ili, kao sto je Lana pisala, u podrucjima sa toplom klimom i citavu
godinu. |
|
Aglaja
|
|
suzana29
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pomoći moja biljćica još ne cvate ali kad procvate trebala bi biti narančaste boje fotić imam ali moram naučiti kako staviti slike pa ću poslikati imam par ljubićica i tako malo cvijeća a columnea mi je bila na slici toliko slatka i simpatična da nisam mogla odolit a da je ne kupim nadam se da bi uskoro mogao koji pupoljak a svakako se slažem da bi trebalo o njoj pisati jer kako sam ja imala problema da saznam tako imaju i drugi ja pretpostavila da ću na forumu bez problema nešto naći o njoj a ono promašaj ali eto ipak ima znalaca |
|
žuna
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |