Izrada nakita-PRIJAVA!! |
Odgovori |
Korisnik | |
PONCHO
Novo sjeme Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:40 |
pOZZ Svima.Mama mi izrađuje nakit već dosta dugo i sad bi ona to htjela prodavat.I ja sam bio u jednoj trgovini i gospođa koja radi taj nakit i prodaje kaže da se moramo negdje registrirati kod neke udruge kako bi dobili papire da ne radimo na crno i onda bi mogli prodavat nakit po trgovinama i to..Pa sad molim pomoć jer ja stvano neznam ni di ,ni šta,ni kome se obratit..POMOĆ :(( hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije svega, dobrodošao i ti i tvoja mama, nadam se da ćemo nešto radova vidjeti i na ovom krasnom forumu
Probajte se obratiti gdji VERICI KOVAČ, predsjednici Hrvatske udruge kreativnih amatera (HUKA), na mobitel 091/76 39 557. Ona je vrlo susretljiva, ne znam jedino je li trenutno u Zagrebu ili ne, jer znam da je pripremala svoju izložbu slika.
Slobodno možete reći moj nick s ovog foruma, to je i moj zaštitni znak pod kojim me ona zna, izlagale smo jedna kraj druge na ovogodišnjem Flora-artu.
Sretno
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |