Preuređivanje vrta |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Kolovoz 2007 u 16:53 |
Budući sam već stavila pitanje za savjet, a da bude jasnije što planiram napraviti jesenas stavljam par slikica mog dvorišta!
Ovo je vrt koji se nalazi na sredini parcele! Njega želim premjestiti u jedan malo skriveniji kutak! A to je ovaj kutak! Uz ovu živu ogradu prema voćkama koje se vide na slijedećoj slici! Nadam se da ovaj plavi bazen ne ometa viziju mog dvorišta!!! Želim ostaviti dovoljan prostor šišačima živice, pa sam razmišljala na koji bi to način riješila! Svidjela mi se ideja sa tratinčicama... Cilj mi je da dobijem sredinu gdje je vrt praznu, tj. da i nju uredim po svom guštu!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaj na umu da ti povrće ne uspijeva u hladovini.
Ažurirao kika - 22 Kolovoz 2007 u 19:30 |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad si me dala misliti, nikad nisam bacila oko da vidim koliko se dugo zadržava sjena, ali to je jugoistočna strana, tako da se nadam će ipak biti OK mjesto! |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh Andera, ne bih micala vrt niti slučajno, samo bi ga ''ogradila'' cvijetnim vrtom
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, nabavili smo zemlje, pa je akcija polako krenula... ali ipak nedovoljno za sada!!! Taman toliko da dobijem kondu za tačke!!!
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ja ovo nisam prije vidjela
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam za tebe ali ja bih ovaj bazencic stavila u sredinu a aokolo cvjece
mozda bih ostavila malo veci prostor oko bazena jer ako ti taj bude mal da se moze nabaviti veci poslat cu ti sliku da vidis o cemu mislim |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidis ja sam usred cijelog vrta napravila bazen
sad na proljece akobogda planiram da cvjece posadim okolo a iza bazena da posadim neke visoke penjacice a opet ima sunce za sve |
|
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počele smo od ulaznih sporednih vrata, nema te slike među ovim, ali potrudit ću se ja!!! Staviti kako je izgledalo prije par dana, kako sada i naravno kako će izgledati u budućnosti!!!
Budući se nadam da će sutra par kubika zemlje stići, akcija se naveliko zalaufala... samo da je još vremena to sve učiniti... a i rubnjake prave treba nabaviti!!! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mi počeli sa jednim kutkom koji je dosta u sjeni borova... malo smo razrjedili starije biljke, malo proširili prema kući dio (zemlja napokon stigla) i sad sve biljčice dobivaju svoje mjesto. Još kad nabavim rubnjake, bit će to na proljeće "mali raj"!!!
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako je izgledalo ovog ljeta...
Baš ćemo imati priliku usporediti tijek našeg uređenja! Ažurirao andrea01 - 04 Listopad 2007 u 21:51 |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta misliš staviti ispred,tu di ti je sad prazno?
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Phloxe, nešto poput linije kao kod tebe uz ogradu ispred kuće, a i stavila sam one biljkice (kaj sam pitala dali cvjeta žuto i nisam ih htjela, ali si mi ti rekla da su mislim ljubičasti ili ) koje si mi dala iz kamenjare... Tik do cigle naravno... A i calluna i aster, te krizantema bu tu negdje završila!!!
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar nitko ovdje ne pogleda osim shashe... A ja čekala i ostale komentare, ali... imam ja asa u rukavu....
za mog "asa"!!!! |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledamo, gledamo i razmišljamo, barem ja. Ali ja ako počnem tu će odmah biti jedan vodeni vrt, a nisu baš svi ljubitelji takvih stvari. No ne mogu si pomoći.
Ipak Andrea iskoristi asa. |
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea....pa zasto ste sklonili one stare cigle? Meni osobno su super jer daju vrtu starinski izgled!
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso, kod slika sam napisala: sa ciglama je sadašnji izgled, a bez cigli je izgledalo tokom ljeta...
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez obzira na cigle ili bez njih prelijepo je
|
|
koga ,kome i šta... |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tu u sjeni možeš posaditi rododendrone
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |