Dnevnik by Stephanotis |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Veljača 2008 u 09:37 |
Nisam vodila dnevnik od osnovne škole. Baš mi je fora ideja voditi dnevnik o biljčicama...
S čim da počnem? Pa ovako, jučer kupila lukovice frezije i ( izgleda mi kao ) gomolj plamenca. Plamenac nisam nikada imala i baš mu se jaaaaaaaako veselim. Danas će mi muž donijeti moje tegle, koje su kod kuma na tavanu, pa krečem u akciju. Zemlja je doma i kod svekrve ću uzeti glistal. Nadam se da će uspijeti na mom južnom balkonu. Stavit ću ih malo u zaklon...
...a sunce pičiiiiii.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan dnevnik za čitanje - super, vidjela sam već što si kupila pod frezijama, nisam s njima imala sreće, ali ti sigurno hoćeš, samo hrabro.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SAmo hrabro i veselimo se novim iskustvima i novim slikama i savjetima i od tebe!!!!
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam.
Vidjet ćemo što će narasti iz toga...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Steph,jel ti je ovaj phlox visok?
Ma sve će to niknuti,uz tvoj trud i našu morlanu podršku,mora
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je je visok je 75 cm. I imam taman jedan zidić na balkonu gdje bi ga stavila, da ga vjetar ne slomi. Jao kako se veselim!!!!!
Hvala za moralnu podršku, trebat će mi.
Sva sreća da sam tvrdoglava što se cvijeća tiće, pa želim sve probat posaditi ili imati. Nešto uspije a nešto baš i ne...
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tegle stigle. Za plamenac imam, ali za frezije ću ipak morati u šoping...
Nadam se da ću ih danas uspijeti posaditi. Već postajem jaaaaaaaaakoooo nestrpljiva...
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa od jučerašnje sadnje... Bila svekrva i bla bla bla i a jooj ponoć!!!
Možda danas uspijem... Malo mi je komplicirano pošto imam dijete od skoro dvije godine koje ide spavati u devet-pol deset, pa samo onda mogu nešto takvo raditi...
Evo i mog alatića, kojeg mi je muž kupio u Bauhausu. Još čeka da ga se upotrijebi. Nadam se da je danas taj dan.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam te malecke alatke.Već ih imam toliko da mi MM kupio neki"opasač" za njih.To je remen sa nekim džepićima i svim i svačim gdje stavim taj sav alat i onda ok pojasa.Pravi majstor sam sa time
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stephanotis, sladak je alat, očito svi imamo slične alatke, svaki put kupim nešto, luda sam za tim sitnim alatom za cvijeće.
|
|
RIJEKA
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma meni je, nažalost, ovo dosta jer nemam vrt, pa sam ograničena na teglice.
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dan treći pokušaja sađenja frezija...propao.
Još uvijek su u svojoj vrečici. Ne ide pa neide...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledala lukovice frezija i razmišljala je si il ti svoje posadila pa onda donjela ziherašku odluku - kupila asm si 5 rezanih, žutih frezijica. Prošle su držale 14 dana i stvaro sam uživala u njima.
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje konačno posađene. Sad ću staviti i slikice...
Mislim da ću i ja ići kupiti par rezanih, jer ko će izdržati dok ove narastu.
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam u subotu uspijela posaditi svoje nove cvijetiće. |
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad slijedi najgori dio, a to je čekanje...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo, to je najteži dio, ja svako jutro čučim na podu kraj posudica, koje su mi u kući, i uvijek je nešto novo, nekad je i korov, ali ja sretna, tek poslije skužim da je drugačije od većine.
|
|
RIJEKA
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me bilo par dana, ali eto me nartag. : ))))
Plamenac RASTE. Slikica stižeeee...
Frezije još ne... ali nadam se da budu. Idem ih škicati svaki dan. I mališa hoće škicati ( sad će imati dvije godine i obožava cvijeće, mama ga naučila ) pa ga moram dići i onda on gleda svaku teglu i viće NJEMA, NJEMA. A za plamenac viće EVO JEEE.
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |