Sajam cvijeća - Umag |
Odgovori |
Korisnik | |
vrba
Nedavno posijan Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 19:47 |
evo ja bila na sajmu,kupila 3 cvijetića,i evo par slika:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vrba
Nedavno posijan Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katastrofa,mene je sram ali ovo mi ne ide,definitivno sam za ,kosilicu,motiku i druge prirodne stvari za ovo sam tudum.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma šta ne ide, samo prije smanji u svom albumu ako znaš sliku na 640x480, nikako nemoj odustati draga jednostavno je. Baš bi rado vidjela slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je lijepog cvijeće. A jesu li cijene bile pristupačne?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
vrba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj laptop je mali,slike jesu na veličini 640x480 i eto šta dobijem,cjene su danas bile niže nego jučer a mogu reći da su pristupačne.neznam koliko košta gerber inače a ja sam ga platila 25kn,cytisus xpraecox Allgold sam platila 32kn i još neki grmić koji nije imao onu karticu sa nazivom (naravno nisam zapamtila kako se zove a gospodja mi je rekla) njega sam platila 60kn.usputno na 1. slici ja držim svoj gerber.
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja tražim već duže vrijeme te visoke gerbere.......ima li sjemena?
|
|
vrba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjemena nije bilo u prodaji a ja sam tražila niske pa ih nije bilo,sigurna sam da ću na niske naletjeti kad nebudem tražila. |
|
renee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrba, možeš mi reči nešto više o rtom umaškom sajmu?
Kada se to sve skupa dešava? Ponekad dolazim u Umag ...
Hvala!
|
|
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bez sempića nema života! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |