sušeno cvijeće |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Srpanj 2007 u 17:27 |
Sakupljate li kroz godinu cvijeće i sušite li ga za hladne zimske dane za aranžmane?
Ja preko ljeta sakupljam sve što mi može koristiti za aranžmane,pogotovo božićne i novogodišnje.
A vi??
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako, ja ne sakupljam jer nemam gdje uvjeta to pospremiti, tako da... Ali, tko zna u budućnosti da neću i to raditi...Imam susjedu kod mame koja je išla da završi na Otvorenom učilištu za aranžera cvijeća, kad sam joj došla na tavan imala sam svašta vidjeti. Od sušenog šipka, pusti da ruže ostanu bez latica i onda sam šipak ubere i osuši, lavandu isto suši, razno bobičasto bilje.
Baš sam joj se slatko nasmijala kad mi je ispričala svoju dogodovštinu i reakciju na prolazu kraj jednog potoka-presušenog, naišla je na neku biljku sa bobicama, a tako dobro izgleda ovako osušena.
Možda jednom zgodom stavim i slikice tog tavana!!!
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ipak sam više pristalica "živog" cveća, mada i suvo cveće odlično izgleda kada ga slože ruke znalaca.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedne predivne susjedine zbirke!!!
Svašta se tu može vidjeti, lavanda, kamilica, gospina trava, stolisnik, ruže, mak, pšenica, zob itd.itd. Pogledajte!!! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo je jedan od prošlogodišnjeg dijela asortimana!!! |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa tom tvojom susjedom bi imala o čemu razgovarati.Ja isto kupim sve što mogu posušiti,na žalost nisam slikala svoje uratke(večinu sam podjelila) al budem ja vas time preko zime gnjavila
za susjedu sve pohvale
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dorotea
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uuuu koje zalihe pa gdje to sve proda?
|
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brišem dupliće
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=FranjicaZG]Nekako mi je žao bacati stare ruže (bilo moje žute penjačice) bilo koje "dođu" u kuću. Lijepo ih osušim i onda im samo glavice pikam u jednu košaricu koju s remena na vrijeme obnovim novim bršljanom. Uglavnom, uvijek ima "friških" ruža pa i košarica izgleda lijepo (ako svi kažu)
Ma ispravljat ću dok ne uspijem, dosta mi je toga da sam glupava...
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam bila skomirana kad sam vas davila tolikim duplićima! Tko se hoće mijenjati?
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej. ljudi oprostite (ne mogu se sagnuti pa ni nemate klanjajućeg smajlića) vidim da sam vam zadala ponavljanje gradiva (koje vas možda uopće ne zanima) ali već sam rekla da sam bik po horoskopu i pa ne odustajem tako lako.
Naučila sam za danas stavljati slike (već ste skužili da brzo zaboravljam) ali ne znam kako se brišu poruke koje sam zeznula?
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica sušeno cvijeće je a posebno mi se sviđa košara s ružama
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica sve OK.Košara je i meni krasna.Tu ideju ću ti uzeti Franjica jer i ja imam dosta ruža pa ih sušim.Sad znam kako ih i posložiti
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još novih ideja,Franjica kopirat ću tvoju košaru, nadam se da se nećeš ljutiti!!!
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dajte da vidim što ste napravile, možda me inspirira za neku promjenu
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah pa čekaj malo, tek se ideja rodila!!!
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica jako zgodna ideja s košarom i ružama!!
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |