Zalijevanje ruža |
Odgovori |
Korisnik | |
Roža
Novo sjeme Pridružen: 14 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:44 |
Koliko često zalijevate ruže? I koliko vode? tnx
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže je potrebno zalijevati svakih dva do tri dana i to 5-6 l vode pod korijen ružice nikako ne špricati lišće s hladnom vodom za ljetnih vrućina
|
|
Roža
Novo sjeme Pridružen: 14 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a, zato moje ne cvjetaju. Izgleda da im je suho.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Roža,ne mora biti.
Ja svoje ne zaljevam,kiša ih zaljeva,no ipak cvatu.Ok,ne znači da ih ne treba no nije neophodno.
Može biti više razloga.Recimo,koje je vrste ruža.Ima onih koje cvatu samo jednom godišnje.
Prihrana-da li ih prihranjuješ tijekom sezone.
Rezidba ocvalih cvijetova.
|
|
Roža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zametnu cvijet, a zatim se cvijet i malo listova osuši. More bit i da su gljivice!?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je to znak da nema hrane.Možda se i varam no jel ih prihranjuješ,koliko puta godišnje?
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljeti i po 2x dnevno jer je zemlja toliko suha da se odvaja od pitara. žao mi je sto nisam slikala,al ako budem slikavala stavit cu sliku
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose,tebi je u tegli-pitaru i te moraš zaliti,no ja ovdje pričam o onima u vrtu.One si mogu dosta vode same crpiti iz zemlje ,više nego one u tegli naravno,stoga nije toliko nužno(dobro je no ne i neophodno)zaljevanje,barem ne neko redovito.
A ti svoje prihranjuješ nečime,Rose?Ne znam kako to ide sa ružama ko lončanicama.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno,sa prihranom za ruže u prahu-Plantela
|
|
faster_stronger
Novo sjeme Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svoj grm ruža držim u kući i zaljevam sa pola litre vode svaka 3 dana i cvijeta svake godine
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |