Ponuda iz mbm-a |
Odgovori |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 19:55 |
Današnji posjet MBM_ovom šatoru i evo njihove ponude za ovo proljeće sutra vanjski dio ponude
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam ali post je od 11111 nestao, a ako se vrati : 11111 pometi sandučić, budi vrijedna s metlom
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moj je nestao
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon večeras nam nešto nije suđeno, uspjela sam ga pročitati i onda pao sistem i ode u vjetar, ali da ti kažem nauživala sam se i vratila sa dosta toga ali bez bijele kamelije bilo bi mi nezamislivo i eto je u došetala i ona
|
|
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.... listam...listam i čekam bodljiče...a ono ništa bila ja u mbm u turnju prije dva dana - nemaju ništa osim neljubaznih cura u dučanu
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A dobro, bitno da si uspjela pročitati
Bijela kamelija...woow, ima li pupova ili je već odcvjetala? |
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ružo bodljića nema jer su se orjentirali na proljetnice, a sutra su rekle( i ove su baš ljubazne )da će dobiti nešto sukulenata
Moon ima i cvijet i pupova pa će cvijetati još, sutra je stavim
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obavezno ću doći vidjeti
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno si ti to nama prezentirala.Stvarno ima svega.Takav šator je bio i u mojoj neposrednoj blizini,ali kako je propao trgovački centar,tako su i oni otišli.Na moju veliku žalost.Vjerujem da će i sniziti neke cijene za vrijeme sajma ,tako je bilo kod nas.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija gdje je taj MBM šator?
|
|
sutra je novi dan
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Zadru kraj Super novinog centra, na samom ulazu u grad kad se dolazi iz pravca Rijeke, ili Zagreba |
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastavak
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je za Moon, znači danas može u presađivanje
pogledom u sunce
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija- prekrasna je, prava ljepotica
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |