Gunnera manicata |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
leonara ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 14:58 |
Pozdrav svima i molim pomoć
zna li itko gdje ima sjemena za kupiti divovske rabarbare,
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonara ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
našla i kupila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
gdje si nasla reci mi molim te i ja ju trazim ???
|
|
![]() |
|
na aukcija.hr
prodaje gospođa jellica iz splita
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hvala ti :))
|
|
![]() |
|
BOŠKA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Jesi posijala sjeme gunnere?da li je sada prekasno da posijem?Pozdrav.
|
|
![]() |
|
posijala sam ga polovicom travnjai još uvijek ništa nije niknulo
![]() |
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Evo male gunere prije presadnje!
![]() Prošlogodišnja: ![]() |
|
![]() |
|
predivno :)
moje sjemenke još nisu nikle,nada me ne napušta ali posustaje :(
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |