Gorski kotar |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Siječanj 2008 u 13:58 |
evo kako sam i obećala
za novu sam bila u Lokvama pa evo malo sličica, doduše sve je s mobitela pa se nadam da će se ipak kako-tako vidjeti pogled na Lokvarsko jezero jela iznad kućice u kojoj smo bili potočić kroz naselje slika ''prometala'' po jezeru kad nije zaleđeno ovo se moj MM sunča, he-he još malo jela...... ova kućica mi je bila tako slatka, ali kako je noć ne vidi se baš najbolje e ovo je slikano na Petehovcu- sanjkalište- koja gula je spustit se tu još ''okićenog'' drveća a ovo je slika mene i prijateljice kako se spuštamo niz branu kraj Lokvarskog jezera eto toliko................. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su ti preljepe... Obožavam ove zimske slike...
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se prava goranska zima...
Baš mi Petehovac izgleda "neobično", posjetila sam ga u svibnju prošle godine, vidim da si baš uživala tamo... |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su slike!!! Vide se super kao da su s pravim foticem slikane!!!
Najljepsi mi je onaj bor prekriven snijegom i kucica koja svijetli!!!
|
|
Narcisa
Novo sjeme Pridružen: 25 Veljača 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam planinie u snijegu!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, prekrasne slike. Gorski kotar je divan i zaista ga volim i po ljeti i po zimi.
Evo malo konkurencije s mora: "Škura bura" na Bakarcu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buraaaaaaaaaa!!!!!!! Baš mi nekad nedostaje tu u zg....
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne zimske slike.... ja u lokvama bila IX mjesecu....kad se sve zelenilo a sad je sve bijelo....
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove slike su uslikane u krajem travnja 2007., ali uvidjevši da nije spomenut i ovaj "Nacionalni park" uživajte u istima i naravno pridružite se sa lijepim fotkama istog!!!
Pogled na Platak sa puta na vrh Snježnik!!! Dom na Snježniku Sam vrh Snježnika Tamo u magli je Rijeka!!! Ovojen vrh blizu Snježnika (Guslica, ali nisam sigurna) Za Slavonce!!! Vidi koliko kamena ovdje ima!!! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Slučajno sam boravila skoro 2 tjedna u ovom gradiću i propješačila njihove vrhove tek sad dijelim sa vama te predivne slikice!!!
Slika 1. slika2 - Delnice ispod oblaka slika 3 - na putu na Veliki Drgomalj (pogled prema Sloveniji tj. čini mi se predivnu Kupsku dolinu koju još nazivamo "Dolinom leptira") slika 3. - vrh Velikog Drgomalja na 1153 m slika 4 - Iz Delnica put na Petehovac - novom stazom slika 5 - skijalište na Petehovcu slika 6 - pogled sa staze od Petehovca na Delnice slika 6. - Pavlekove šute Nadam se da će se još pridružiti slikica ovom predivnom dijelu!!! |
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme super su ti slike. naročito ova maglovita moja rijeka
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea stvarno daješ dobre ideje za izlete..U Skradu nisam bila..
Slike su |
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
Trebala sam ići ove jeseni na meteomiting između ostalih destinacija jedan izlet je bio i tamo no iznenadne obaveze spriječile su me . Moram što prije i tamo .
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(ovo mi je postao omiljeni)
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne fotke. Ovi slapići tako opuštaju!
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tamo već dugo planiramo otići pa nikako... Morat ću ove godine kad bude neka zgoda...
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer je zaista bilo jako hladno, ali mi odlučili otići na Matić poljanu i obići "26 smrznutih partizana", skoro smo se i sami smrzli, ali sve u svemu bio je to lijep izlet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravo osvezenje
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |