Oldtajmeri |
Odgovori |
Korisnik | |
Moniko
Novo sjeme Pridružen: 18 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 12:18 |
Ono sto mene interesuje jesu oldtajmeri, imam trenutno 2 odltajmera, jedan je u funkciji drugi nije, trenutno radim na njemu. Planiram sto vise da napravim odltajmera jer me to jako interesuje i isupnjava me dok radim na njima nakon što dođem kući sa posla.
Zanima me da li vas još ima koji se bave sličnim hobijem? Isto me interesuje da li postoji kasko osiguranje za oldtajmere? Tražio sam po netu Pa ako neko zna nešto bilo bi mi od koristi. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi dobro da se predstaviš tamo gdje spada, postoji tema... pa da znamo od kuda si. U tvom profilu ništa o tebi ne piše...
I nemoj biti neaktivan jer mislim da će se takvi članovi brisati. Ima linkova... naći će se dobri znalci, sigurna sam. |
|
Rijeka
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta imaš od oltimera???? Gdje se nalazite? i još koja informacija ne bih škodile... da možemo pomoći
|
|
babaos
Novo sjeme Pridružen: 08 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne treba on pomoć.Odiše samopouzdanjem.Pojam oldtimer je veoma širok.To može biti lokomotiva,autobus,bager,brod,avion,podmornica....
|
|
Sunshine32
Novo sjeme Pridružen: 17 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško da ćeš kasko osiguranje za oldtimera naći. A ne znam ni koliko ti se to isplati, koliko ti je potrebno, sigurno bi cijena bila paprena..
Koje godište i koji model, pa se mogu raspitati kod prijatelja koji radi u osiguravateljskoj kući. |
|
babaos
Novo sjeme Pridružen: 08 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još neznamo tvoj pravi interes.Tvojih nekoliko oldtajmera možda budu i nekoliko stotina kad toliko to voliš.Pravih naravno.Kakvu literaturu imaš?ir?. koje oldiće imaš ustvari?SMK-klasik ili?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |