prešano cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Rujan 2007 u 09:33 |
Kroz ljeto sam prešala cvijeće ponajprije za neke tzv.slike.Sad me zanima zna li itko jel mogu recimo salvetnom tehnikom to cvijeće staviti na posuđe ili namještaj.
Imam kod mame neki staaaari kuhinjski regal i sad bi ga trebalo dotjerati(to bi u vikendicu stavila) pa sam mislila,kad ga ofarbam,staviti onako po rubovima to prešano cvijeće ili travke!?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zna li netko uopće o čemu je pričam,ili da brišem post?
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nemoj brisati, već će se netko javiti ili možda ga samo prebaci u aranžiranje cvijeća!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pa to nije aranžiranje cvijeća,šta da ga tamo stavljam.Samo ima neke male veze sa cvijećem.
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Shasha, znam o čemu pričaš i mislim da bi to bilo bezveze i mukotrpan posao kad kod nas ima za kupiti lijepih salveta s realnim motivima cvijeća. Mučit ćeš se sa farbanjem prešanog cvijeća, a ako ne pofarbaš, bit će tamno i neprepoznatljivo kad ga polakiraš. Savjetujem ti da ipak namještaj ukrasiš pravom salvetnom tehnikom, a od prešanog cvijeća izradi slike, a kad s vremenom ne budu više lijepe, izradi druge.
|
|
![]() |
|
Prvobitan plan je bio salvetnom tehnikom i naravno salvetama,no kako imam tog prešanog cvijeća mislila sam dal bi se to moglo ubaciti samo ne znam kako bi cvijeće reagiralo na to ljepilo
![]() ![]() Hvala Kika
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Isprobaj na nečemu prije, pa ćeš vidjeti kako će izgledati kad se posuši.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo nekih mojih radova....bilo je toga jos..nesto prodano, nesto poklonjeno...
![]() ![]() ![]() Ažurirao frida - 27 Rujan 2007 u 00:54 |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Frida
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasno
![]() ![]() Ovo tvoje je mrak
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() Shasha, ti si čovjek za velike izazove i ne čudi me da razmišljaš o nečemu što bi svakako bilo orginalno
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Ovo je fenomenalno!
Na slikama piše 2007. godina, ako se ne varam. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
da, slika je napravljena nedavno, ali je cvijeće već sprešano preko godinu dana, ako ne i duže jer ja to sve držim po nekakvim debelim knjigama...
![]() |
|
![]() |
|
Frida, odlične slike. Naročito me fascinirala crvena.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Frida prekrasni radovi...sad znam o čemu si pričala...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Frida, kakvo ljepilo koristiš za zaljepiti to prešano cvijeće? Ja ne znam uopće čime bi ljepila,jel uhu(tu mislim na običan uhu), ili ono za salvetnu tehniku ili...?
|
|
![]() |
|
bilo koje, samo ne neko koje je bijele boje i vrlo malo ga
stavljaš, ja to radim čačkalicom na pozadinu cvjetića točkicu
stavim...pod staklom nikamo to neće...
|
|
![]() |
|
Hvala ti,mislila sam onim za salvetnu tehniku jer dobro drži a ionako je rađen za tako nešto "krhko"
![]() |
|
![]() |
|
Mozes i s tim ako nećeš preko staklo stavljati..ja za salvetnu tehniku
koristim drvofix, jeftiniji je , malo zabijeli, ali kad se osusi
postane prozirno....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |