enkaustika-ajamina zabava |
Odgovori | Stranica 123 27> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 21:36 |
od nedavno imam novi hobi .jako me zaokuplja i oduzima puno vremena
za one koji neznaju to je tehnika slikanja voštanim bojama i peglom.
da dobro ste pročitali peglom-glačalom
vrlo je zanimljivo pokušajte
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama,ostala sam bez riječi!DIVOTA!!!!
|
|
limun
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo Možeš opisati postupak?
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrlo rado ću opisati postupak,ali možda bolje da si zagooglate ima puno opisa,pa i videa tako da svatko može pokušati.sretno svima
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično to tebi ide, ne bi se po radovima reklo da si početnik... @ limun: imaš na You Tubeu brdo tutoriala... pogledaj: http://www.youtube.com/watch?v=QHP2gforuaQ&feature=related ajama, imam jedno pitanjce... hm, dva: di si kupila peglu i koliko to veselje košta? kak se kreću cijene boja i di ih nabavljaš (koje voštane koristiš)? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klara ja ti koristim običnu staru peglu koja još nije bila na paru.bojice su one školske obične masne bojice.mogu se kupiti i nekakve voštane u obliku cigle,ali to kod mene nema.uvijek nedostaje bijela boja pa ja koristin običnu svjeću-nije to to,ali posluži
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je zanimljivo, moram probati.
Tebi odlično uspijeva. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ti ne uspije od prve nemoj baciti.preko toga ''opali'' drugo i bit će dobro
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |