Mari,5510 nudi-traži |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 14:49 |
imam dosta na balkonu toga a i u vrtu pa malo bi podijelila da manje ostane za spremanje u zštićeni prostor/; korijen crvene kane, jednu bananu, mali sebum u tegli, sjeme suncokreta,sjeme nekog cvijeća ne znam mu ime naraste do 2-3m visine i cvate rozastim cvjetovima. tko bi došao po to neka mi se javi /> IMAM TAKODJER I ZAKORJENJEN LISNATI KAKTUS KOJI CVATE CRVENIM VELIKIM CVJETOVIMA na pp
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi li negdje stavila slikice?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa znaš kak to sve izgleda ak ne vjeruješ dodji k meni pa se uvjeri!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra ću povadit kane pa mogla bi koju poslati javite se jer se ne sjećam kome sam obećala ili bolje da pričekamo do proljeća..
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica oprosti ono prije je malo neumjesno bilo od mene nešt sam krivo shvatila
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi kaktus, a od kud si ti ???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam se davno predbilježila za kanu i bananu. nadam se da ti je nešto ostalo?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutina je gradić mali,u njemu nam ništ ne fali,dušičara i smeće to je naše cvijeće-ajme ča ću mu ja..
|
|
nata07
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e to mi je već malo problem, idem eventualno do Sesveta...... a možda nešto i smislim
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neki dan je bila moja rođakinja iz Sesveta ovdje,možda drugi put..Jel ti problem doć u Šašinec kod Sesveta'
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari i Nato da vi to dogovaranje ostavite za slijedeću kavicu, jer Nata će sigurno doći, jel tako Nato?, a Mari se ljutila na mene što ju nisam obavijestila da je kavica u ZG, pa će sada vjerujem zaviriti u temu okupljanja da joj slijedeća ne promakne .
|
|
nata07
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaj se tiče kaktusa možda bolje da je kod Sesveta - to je ipak bliže, a Katice ako nebu odveć snijega i poledice, kava uvijek može
|
|
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mari, sve je OK! Tek sam danas uspjela malo sjesti za komp, a moja kičma već sijeva kao luda.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kane su povadjene, banana je u podrumu,sad će joj popadat lišće,malo je prevelika za slanje,možda bolje na proljeće,sad još imam nešto kaktusa,sjemenje od onog visokog cvijeća,vidjela sam negdje na forumu sliku,al ne mogu se sjetit kak se zove,nekoliko čuvarkuća,onih koje cvatu sitno žuto,bijeli kućni zvončić,njega mogu samo mali pelcerić jer mi nije baš bujan, tatjanabajcic nema vrt pa mogu po njoj poslati kane,sutra idem u Zg
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molila bi, treba mi hitno nekoliko biljaka iz vrste grmlje,za živici ili zasebnu sadnju, pa volila bi neke vrste koje uspijevaju i u hladnijim krajevima,po mogućnosti cvatući grm,Rječanke ako imate šta pobrinula bi se za dostavu odn. poslala bi nekoga po to
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nitko nema..ni grmičak maali?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
satfan09 ja bi onu šarenolisnu begoniju,ako može,makar do proljeća..
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim ako netko ima
pelcere pelargonija bilo koja vrsta presličicu plavu krumpirka vrijes,eriku božur crveni s korjenom mentu piperitu (vrtnu) begonija korjen kampanulu bacopu |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agapantus - medvjeđi luk bijeli donesem na kavu u Ivanić grad jer on ne može dugo čekati mora se odmah posaditi
mjehuricu (fizalis) bergeniju melisu zimzelen vinca obična pelcere od: lisnatog kaktusa glavatog kaktusa aloje kućnu sreću i još jednu sličnu kučnoj sreći koja cvate lila cvjetićima bijeli sunovrat (narcis) |
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |