Grevillea rosmarinifolia |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 10:21 |
Prekrasan zimzeleni grm. Visina oko 1 metar. Cvate u proljeće crvenim ili ružičastim cvjetovima. Lišće izgleda poput ružmarina. Traži sunčani do polusjenovit položaj. Obzirom da podnosi temperature od +5 do 0 stupnjeva, u kontinentalnom području može se uzgajati u posudama, koje zimi treba unijeti u kuću. Dobila sam reznice iz kojih ću pokušati uzgojiti ovaj grm. Javit ću rezultate. Zna li tko više o grevillei? |
|
Sponzorirani linkovi | |
sonja50
Pustio korijenje Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda prekrasno. Šteta što se cvijet ne vidi bolje
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....baš lijepo da si je s.avila kao novu .emu.......nisam joj ime snala....pokušala sam je ukorijeni.i , ali nisam uspjela.....
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam samo još ovu sliku, možda se tu cvijet vidi bolje
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...našla sam sliku na in.erne.u.....
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK, pa ovaj grm je prekrasan.
Sretno sa oziljavanjem! |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
sonja50
Pustio korijenje Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno prekrasno!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, neznam jesi li je uspjela ožiliti a moja je uginula... Bila je mala ali se nije održala.. Nisam je stavila u važ već u zemlju i otišla... Hajde poslikaj nam je malo da uživamo ako je imaš
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam je uspjela ožiliti, ali sam je kupila.
Imam samo ovu frišku sliku, cvjeta već dosta dugo |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je, vidjela sam je u tvojoj temi!
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je !!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je grevillea,Dali je to trajnica?
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dvije grančice, pokušaj zakorjenjivanja ispod boce u tijeku!! Za rezultate zakorjenjivanja se javim, ako bude rezultata!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na predavanjima iz hortikulture naučila sam da je ovo jedna od rijetkih biljki, koje fantastično podnose sušu!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova bi bila odlična za moj novi primorski vrt koji je veći dio godine osamljen.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok draga, jel ti grevillea preživjela ovu zimu?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga RS,
meni je preživila,ali sam je morala zaštititi,jer prošla zima je bila.posadi je u zavjetrinu,na sunce,iza kakvog zida,odrezala sam oštećene grančice,ali mi nije cvala još do sada.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grevilea je jedina biljka koja kod mene nije preživjela ovu zimu,.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...baš je lijepa biljka...jel i miriše???
Šteta za tvoju, Otok! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na javnim površinama u mom gradu ima dosta grevilea. Danas sam ih vidjela, cvjetaju, prekrasne su.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |