Split |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Veljača 2008 u 12:10 |
Sponzorirani linkovi | |
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam mislila kako nema Splita, e pa predivan grad, dobro je što imamo nekog u blizini, da nam to pokaže
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agave (morala sam birat kut snimanja jer naravno tu se nasao i 1 stari odbaceni tepih i ostalo smece )
Evo i Orson Welles: Park Emanuela Vidovica: Nista bez Grgura Ninskog: (obavezno ga uhvatit za palac): Odmah pored je park: I nakon pustog slikavanja i setanja red je i da se popije kava na rivi a mrak vec lagano pada: |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom hvala ti ipak "nima Splita do Splita"
|
|
RIJEKA
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super. Ovako imam priliku vidit bar neke promjene (mada neke bolje da ne vidim , nema moje fontane skočice ). U parku pored Grgura sam prohodala - tad je bio samo park ne i poduzetnička zona. Slikice mi odmah srce razgale i uhvati me nostalgija za Bačama , Benama .....
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na koju poduzetnicku zonu mislis?
A Bene i bace mogu uslikat naknadno - nije problem. |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa onu sivu - ljepotice noći ( Picin park - sad kad več pitaš ) |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a valjda su zato poskidali svo ono grmlje i gustis . Je, je, bilo je toga.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma moram ja ovo ljeto do Splita tog ufatit za palac......
Dalmax slike su prekrasne. |
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palac mu se sav sjaji od vatanja a samo dodji i uzivaj. Kazu da je to za srecu i ispunjenje zelja. Ima jedan (mislim da je manji) manji Grgur u Ninu.
A onoga orson velsa je stavio poduzetnik Z. Kerum ispred svog centra "Joker"- sta kazete za kip? |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čula sam da je Joker zadnje " in " misto za izač , da svi vise tamo ( OK , nisam bila pa ne mogu komentirat ali malo mi je to čudno)
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E onog u Ninu sam već ćopila za palac, al sa nekom teškom dobiti se ne mogu pohvalit..... |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja Grgurom , mama mi nije kupila tu veštu ( hebi ga , imala sam 10 god - tad se želje troše uludo ) Ni Julijom u Veroni , od njenog poprsja isto čorak |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Popularno je kao i svi ti trg. centri jer se tamo seta, razgledava, kupu7je, pije kava,u sklopu ovoga je i Mc Donald;s-ma ima par radnji sa normalnim cjenama a ostalo je preskupo al je zgodno u centru grada i parking i tako to (joj nek mi plati sad za reklamu), ima na vrhu restoran, klizaliste. |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grgur
pogleda sa Marjana....prije preuređenja Rive
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su predivne, grad je lijep, a s onim brodom rose voljela bih otići na krstarenje, ali mislim da ću prije imati
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |