maslacak7-moj dnevnik |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 15:36 |
evo vidim svi imaju dnevnik pa da i ja otvorim svoje stranice...
posto je bezveze pisati sta sam radila prije krenucu od danas... jutros sam zalila sve cvijece,naravno i na balkonu gdje moram proci 15-ak stepenica i to za svaku kantu posto gore nije sreden kat... optrgala pelargonije... napunila smeca...pa krenula dolje u cvijetnjak..cijelu vrecu sam ruza brezala(ocvali cvijetovi).. nije me bilo par dana i posla se skupilo...trava raste ko luda...posadila cvijece koje sam jos imala...pograbljala sve i eto skupilo se 2 vrece samo iz jednog dijela.. tikvica koju sam si posadila jer ju ne jede nitko osim mene narasla je kao luda...list je velik ko globus... uz to su i moja 2 patlidana koja naravno opet samo ja jedem...cvate,jupi!!! za danas dosta posla napravljeno...sutra je nedjelja pa je odmor a u ponedjeljak moram po zemlju i neke teglice posto ima sta treba presaditi...i stizu nove sjemenke za cvijece koje sam na netu nasla.... jedva cekam ponedjeljak....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam na otvaranju dnevnika
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ,sada i tvoje radove možemo pratiti.... Ovako kada pišeš ,tek tada vidiš koliko si vrijedna taj dan bila!
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebala sam pisat prije kad sam kopala,vukla kamenje pa mi se nije svidjelo i vozila nazad..bit ce posla ima uvijek nesto za radit...zezaju me moji da bi trebala staklenik otvorit posto sam stalno vani oko cvijeca... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jucer nisam nista radila jer me kisa zafrkavala... uspjela sam samo ruze porezati da mi nove pupice mogu tjerati... baka mi rekla da odrezem nakon sto ocvate cvijet ispod drugog lista i da ce mi brze i dulje cvasti... mogu reci da je sve sad u pupovima..
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam dobila od nata07 alisum i nocne frajle...odmah sam isla posaditi(skoro mi rucak zagorio) dragi nije skuzio... sad mi je prevruce al kasnije moram ici u kopanje slaka... raste ko lud...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam cupala travu...raste ko luda... posadila sam sjemenke zute dature i neke egzoticne biljke sta sam kupila...nadam se da ce niknuti... vruce je i krepala sam vani...zalila biljcice...skupljala sjemenke...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo draga vidim i ti imaš dnevnik - sve pohvale, rado ću malo zaviriti u njega i pročitati što radiš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nakon par dana i mene...komp tj.veza mi nije sljakala pa nisam mogla tu... svasta sam radila u vrtu al naravno najvise...trave kao u prici...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve raste po malo ,al trava ko luda..vec mi ide na zivce ...svaki dan ... sta bi da imam toga puno... i ovako dok jedno opljevim na drugoj strani naraste novo... sve sta sam dobila a uspijelo je niknuti ili sam dobila raste...osim ako naravno puzevi ne pojedu... objavila sam im rat
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam nekih biljki koje su posadene al neznam sta je (vidjet cete u mom vrtu) pa ako tko zna puno bi mi pomogao... e da i naravno presretna sam narucila sam si neke sjemenke( neznam jel smijem reci al na aukciji ih ja licitirala najvise) i jedva cekam kad cu ih moci posaditi...naravno bit ce i za podjelit
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokpila sam sjemenke od svega sta sam imala...tako da stvaram zalihu da mogu i ja vratiti kao sto ste i vi meni dale...ima nevena,uresnice,gloksinije,neke kojima neznam nazivai tako... necu vise dosadivat...za sada toliko...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas konacno malo u vrtu nakon silne kise.. blato je i dalje... presadivala neke biljke koje su mi od kise istucene...neke mi je naravno i moj pas zgazio... puzece pelargonije mi istucene..punu vrecicu sam danas napunila obrezivajuci ih.. da ne kazem da su mi zivci proradili kad sam vidjela da mi na listovima neke tockice pocinju...
i to bas na meni najljepsima...poludit cu a toliko ih pazim... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nekim pesticidom sam ih pospricala ako pomogne dobro ako ne,nabavit cu drugu vrstu sljedece godine...tu ih bura istuce i onda jadne mladice sve polomljene...
slikala sam slike da vidite sta ja to jos imam za urediti...stavit cu ih ako mi internet bude radio kako treba... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjemenkice skupljam...bit ce ako sve uspijem dosta toga...nicu mi i neke nove biljkice... zapelcala sam neke papucice...fukciju... naravno nema kod mene dana da mi pas nesto ne sredi..tako su i danas zavrsile 4 tegle prosute...... tako da sam imala i to za srediti...
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj peseki...pričaj mi o tome Moja dva me stalno prate na vrt
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je al moj je veliki pa kad stane na sta to odmah pukne...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon dugo vremen ada i ja napisem koju rijec...u vrtu kaos...od vrucine popadalo lisce s ruza(a vjerojatno i od bolesti),trva jedina uspijeva...kako gosti dolaze i odlaze nisam napravila gotovo nista u vrtu...ne nisam ljencarila al sve su to bile sitnice...danas sam se uhvatila posla,rukavice na ruke i krenula...ne moram ni pricati da sam na kraju bila sva mokra,izdrapana od ruza,zmazana...al posao sam napravila...pocupala suhe margarete koje prolaze..naravno sjeme pokupljeno...kao i sjeme mnogo toga...posadila jos neke cvijetice..pospremila suhe lukovice frezija i nesto narcisa....
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cinije mi imaju sad neku cudnu boju listova,vjerojatno pepelnica(sivkaste je boje)...al necu cupati jer onda necu imati nista od cvijeca...presadila hostu jer mi slabo raste...poslagala kamenje oko lavandi...to mi naravno razvlaci moj pas....moram skupljat kamenje za kamenjar...skupiti i kamenje za napraviti rub oko cvijetnjaka...posijala sam neke sjemenke...posadila neke ruze...
uglavnom naradila se ko konj...i onda jos sve zalila ... ispod smokve padaju plodovi i iskreno ludim...samo mi smrde...jedva cekam da produ i da mogu sve pokupit i baiti... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra moram sjeme jos pokupiti od cleome i nocnih frajli...kupiti neke sjemenke...imam posla...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |