Divizma |
Odgovori |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Lipanj 2007 u 13:59 |
Ja bi da znam nešto o njoj(ovo je molba Ivanu)
Danas sam se toga sjetila jer je ima kod mene puno a zločesti ljudi će je pokositi(pa sam je za u vazu nabrala)
znam da je i list i cvijet ljekovit.Listovi su kao oblog kod oteklina a od cvijeta se radi neko ulje za reumu!?
To je moje znanje..i lijepa je u vazi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da će doći na red, upravo sada je vrijeme. Djeluje ekspektoralno i umirujuće, naročito kod katara dišnih puteva. U pučkoj medicini služi za liječenje kašlja i za izlučivanje vode, a korijen se nekad upotrebljavao za zaustavljanje proljeva. Ustvari, cijela biljka je ljekovita. Sakupljaju se vršni cvjetni dijelovi biljke. Za sada toliko, uskoro opširno.......
Ažurirao Ivan - 29 Lipanj 2007 u 16:53 |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i prođe divizma....
|
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
https://www.sensa.hr/clanci/ljekovito-bilje/divizma-biljka-iznimne-ljekovite-i-magijske-moci
Divizma je jedna od najljekovitijih biljaka naše zemlje; a tako malo riječi o njoj |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |