Moj vrt- Slavonija |
Odgovori |
Korisnik | |
mikica2
Novo sjeme Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 18:43 |
Sponzorirani linkovi | |
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno...kamenjar me posebno dojmio....doista je prekrasan...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već vidim da ćemo mi u ovom vrtu vidjeti puno lijepih biljčica......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikica, već po ovo malo sličica vidi se da uživaš u svojim biljčicama. Nastavi slikati i pokazivati nam svoj vrtić da i mi uživamo s tobom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ocekujem jos slika...
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imas lijep kamenjar
|
|
mikica2
Novo sjeme Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na lijepim komentarima, bit će još sličica. Uživam u svojim biljčicama iako baš i neznam sve kako se koja zove. Radim i poveći povrtnjak jer kod mene u mikseru mora svaki dan biti nešto zeleno za zdravlje.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar je jako zanimljiv i originalan!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budeš naučila isto ko i svi. Prije uključenja na ovaj forum, mislila sam kak znam puno, a onda sam vidla kak ne znam skoro niš. Onda ti ja otvorim paraleleno Google i učim. Jedini su problem kratice, ali i to se riješi.
Puno ti uspjeha želim i čekam daljnje slikice iz tvog vrta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bitno je da se volite ti i biljke a za ima,polako,naucit ces..ja kad sam tu dosla sve biljk su mi bile nepoznate,,sad tu ucim i imena i kako ih uzgajat.. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |