Dogovor oko datuma!!!! |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 20:25 |
Ajmo se izjasniti i dogovoriti oko datuma akcije!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sad vidjela tvoj avatar, baš si veliko dijete!!!!!
Nadam se da me nećete "pogoditi u sridu" - moj najdraži netjak prima 18.05. svoju prvu pričest, a zadnji vikend je FLORAART.
Navali narode - nisam sigurna da sam uspjela zapaziti je li odlučen dan (nekako po anketi je izgledalo da je nedjelja) pa se nadam da ćemo uskoro imati konačne podatke.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka,mislim,u stvari sam sigurna da si promašila temu ovim postom.
Što se datuma tiče,nebi se izjašnjavala jer meni sve odgovara,no imala bi komentar.
1.Floraart ne traje jedan dan,a ako je nekome bitnija izložba od ovog onda ok,neka ide na izložbu.
2.Većina ljudi ima slobodnu i subotu i nedjelju(oni koji nemaju većinom i oba dana rade,tj.smjene pa kako ih ulovi).Zato mi je nekako realnija subota jer ipak ostaje nedjelja da se ljudi odmore od puta i pripreme za radni dan.Ovako će neki praktički sa puta na posao.
Uglavnom,mislim da bi svoj prijedlog oko datuma trebali dati oni koji ozbiljno misle ići.
|
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vi,admine kad zasnate datum,samo meni molim vas javite kad će te doći po sve što ja spakiram za djećicu,puno hvala
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja jedino ne mogu vikend 31.5 - 1. 6. a sve ostale dane mogu... subotu popodne ili nedelju cijeli dan. tako da ili 24.25.5. ili 7.6.mislim da dalje od 7.6 bi bilo0 malo kasno...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da vidmo tko bi sve isao.... Samo da kazem da ne moraju svi darovati neke ogromne kolicine cvijeca... dovoljno je i jedna maleni cvjetic ako je od srca...
Treba nam ljudi tkoji ce cvijetice i posaditi uz vrijedne malene ruke koje ce nam pomagati....
|
|
Guests
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ga dodatno zakompliciram napomenut ću da imamo još jedan produženi vikend ovaj mjesec 22. - 25.05. i vjerojatno će puuuuno ljudi opet putovati, pa možda da ipak dogovaramo prvi vikend u 6. mjesecu. Dajte se ljudi pokrenite i nešto konkretno napišite. sigurno već imate neke dane u planu za neke druge destinacije, pa onda da vidimo koji datum nekako najviše odgovara svima. Jako bih željela ići ali isto tako planiram i taj dugi vikend negdje do mora skočiti pa bi ipak trebala znati što večina odluči!
|
|
Franjica
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi vrapca, pa kaj sam vam toliko dojadila da ste me u goste strpali, nemojte mi smo reči da je to posebna čast...
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....mislim da su oni videci koliko planiras putovati da si vise gost leh doma
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čini mi se da je krajnje vrijeme da znamo datum.Ja ne radim no to ne znači da nemam drugih obaveza i bilo bi dobro da odredimo datum.
Ja predlažem da raspravljamo baš oko tog produženog vikenda jer imamo 4 dana na izbor.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada je produzeni vikend???
|
|
patuljak
Nedavno posijan Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Produženi vikend je 22.-25.05.!!! Ja tada ne mogu!
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam od 25 nadalje na moru -jedno tjedan dana , a 07.06 mi dolazi kćerka ,tako da mi nikako ne odgovara . na moru sam obavezno u radnoj posjeti tak da neznam još .
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
22.05. radim, a 24.05. mi kćer slavi rođendan, dakle 25. mi jedini odgovara za putovanja i dobra djela.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispravka datuma slobodna sam 24., a ne 25.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine, gdje je zapelo, izgleda da se izgubio u cvijeću.
Kada se ide, tko ide... Admine, javi se, halo Admine javi se...
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admina nam progutala maćuhica u plasteniku... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda 24.5. !!!!
ps. spasio se od macuhice, napala ju petunia a ja pobjegao glavom bez obzira...
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
_________________________________________________________________ Znači, 24.5. je finalni datum? To je to, nema više rasprava oko datuma?? |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos moram potvrditi sa ravnateljem da oni se sloze a mislim da hoce i to je to...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |