Dinin dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 18:22 |
osisala suhe listove ,zalila cvjece , malo izmjenila raspored
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e vrijeme je da i ja napisem kako je to kod mene izgledalo proteklih dana
29.12-palme(jos nistanije izniklo) 02.12-slak 05.01-albicija,dature,jeruzalemska tresnja,pasiflora 09.01-petonije,goruca ljubav 11.01-bosiok 14.01-Lovor,mimoza,Drenjine,plamecac 17.01-Žuta kiša,Kopriva,Ljubicice,Azaleja 19.01-Albicija 21.01-Karanfil,Ricinus,Ruj,Plavi slak, Rubekija, Mimoza,Pampas trava,Juca |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad dali neko zna koliko ovom svemu treba da proklija osim azaleje,goruce ljubavi ,bosioka i plamenca
|
|
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina, zaista si hrpu toga posijla, ako ti sve nikne, šaljem odmah adresu za ponešto, ustvari bi se trebali tako dogovoriti, da svi ne sijemo sve.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam točno za koliko(trebam virnuti u dnevnik da vidim) no rudbeckia i ricinus su mi jako brzo niknuli.Ovaj slak(od 02.12ili je to ipak 01 mj ne 12 mj.)je trebao svakako niknuti već. Daturama treba dowsta vremena tako da za njih nije čudno.Meni niknu i nakon 2mj.Ostalo ne znam,no javim ti(ili pogledaj kod mene) kad meni nikne.Sretno.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa nema nikakvog problema
sve sto mi nikne djelim |
|
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina prava si, kad nikne i moje čujemo se, pa da vidimo čega ima, za sada je još sve neizvjesno. Baš danas cjeli dan pada kiša pa sam sve posijano sklonila u podrum da ne zagnjili.
|
|
RIJEKA
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene sa malo izvjestaja
juce posjekla ruze ,prekopala cvjetnjak i napravila mali kamenjar |
|
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, vrijedna si, hoćemo sliku kamenjara.
|
|
RIJEKA
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
polako tek sam pocela
|
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina super si, ali zašto i ti ne bi pisala svoj dnevnik, tamo gdje i mi.Ovako ćemo morat tražiti da vidimo što si radila. Doduše ti si neukroćena biljka pa ti je štošta dozvoljeno - valjda. Mala šala.
|
|
RIJEKA
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj u pravu si pa na dnevnik sam zaboravila
a pocela sam ga pisati |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veliko hvala
zbog spojene teme e sad ko je bio vrijedan neka se javi moram ga malo pocastiti |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad i danas sam bila vrijedna evo sta sam danas posijala:
dature bjela, ljubicasta i plava zutu kisu, albicija (posto mi prva nije nikla) leopard lily, pasiflora edulis, i dinju |
|
koga ,kome i šta... |
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Albicia ni nama nije niknula iz prvog pokušaja.
Valjda će ti ovaj put uspjeti. |
|
...štihača je zakon...
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |