Dijascija - diascia |
Odgovori |
Korisnik | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:51 |
Moja malena dijascija:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
IZdrugog ugla
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel to cvijeta čitavo ljeto? jako lijepa biljka a nisam je zamijetila do sada!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako simpatična boljkica do sada je nisam vidjela,napiši nam nešto o njoj
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo na netu sam pročitala da se kod nas uzgaja kao jednogodišnja biljka
iako u teoriji može i prezimiti na temperaturi od desetak stupnjeva
voli sunce
i baš je lijepa
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam je kupila kao jednogodišnju biljku. Jako je lijepa biljka koja obilno cvijeta.Traži umjereno zalivanje Može rasti na sunčanom i polusjenovitom mjestu.Kada biljka precvijeta treba je skratiti za dvije trećine nakon čega će ona početi ponovo cvijetati. |
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A napraviti reznice krajem ljeta.....
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li svježih slika o ovoj puzavici za balkon? Voljela bih je vidjeti i planirati za iduću godinu. Gdje semože nabaviti i kako je tretirati? Hajde napišite nešto o njoj. Ovo sam pročitala:
Diascia (dijascija) - ružičasti, narančasti - viseća, voli puno sunca, obilno cvate.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |