Tete-salvete za Ladimirevce |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 16:04 |
U jedanaesti mjesec će izaslanici ovog foruma u posjet Ladimirevcima.
To je zgodna prigoda da obradujemo djecu još nečim osim cvijećem.
0dlučila sam iskoristiti hippyn prijedlog za novogodišnje ukrase....odnosno ukrasiti žarulje. Ne znam koliko ću žarulja skupiti ali pošto ima 16 kuća - bit će i žarulja najmanje toliko...a ako uspijem stiči napraviti-možda budu i 32
ovo je probni primjerak....nedostaje mu trakica za vješanje
kad nabavim zlatni lak malo ću ih dodatno ukrasiti...a trebaju mi i sitnije šljokice...ali otprilike možete skužiti
ajde da smislimo još nešto
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlicno ti je to - samo naprijed!
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris,
evo da se i ja uključim Predlažem da svatko tko može napravi , recimo 16 žarulja, i fino ih da " predstavnicima " iz svog grada koji će ići u selo |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super hippy
naravno tko neće žarulje - može nešto drugo
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma da...nešto je već Andrea spominjala da bi možda za selo radili tegle za Božićne zvijezde....i to nije loše.....ne znam da li si ti upoznata s tim....
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea mi je samo spomenila da ste pričale ali nije mi rekla detalje
svojom idejom sam pokušala smisliti nešto štosno a da puno ne košta
jer sam htjela da sve kuće dobiju neku sitnicu....i ona tvoja slikica sa žaruljama je učinila da mi se upali žarulja
ali tko je već zamislio nešto drugo samo neka radi
a bolje da o tome popričamo ranije da ne bi ispalo da nemamo vremena nešto napraviti
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a di se nađu predstavnici gradova?
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene nema predstavnika....poslat ću paket nekome tko ide u Ladimirevce još nisam tražila "žrtvu"
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super idejica iris!
Da, ja sam spominjala nešto hippy, ali nisam krenula u akciju. Mislim da ako vi koje radite a nemate kome predati žarulje, kontaktirate admina tj. njeme pošaljete paket, tako je najsigurnije. On će sigurno ići tamo! |
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš u ofertisimi. Bar je bilo nekad.
Ja sam mislila napraviti od stiropora kuglice jer ima i malih kikića pa me frka sa žaruljama da se ne razbiju! Iris,a tvoje su famozne! |
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto na sad....plaši me...nisam se sjetila razbijanja
ma neće razbiti...vi ćete im sve lijepo objasniti
a što se ofertisime tiče jedini je problem što nje nema na Klisu a ni u Splitu
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, zaboravih di si! Očeš da ti ja pogledam pa ti pošaljem!? Samo javi kaj ti treba! To bi mi bio izvrstan razlog zašto MORAM ponovno tamo!
|
|
darla
Upravo klijam Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je super ideja. I ja se prikljucujem, posebno zato jer imam "vezu" za nabavit pregorjele zarulje . Probat cu nabavit i one velike.....
Do kada to treba napraviti?
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šeflera već ću ja nešto smisliti
darla posjet Ladimirevcima se planira prvi vikend u jedanaestom mjesecu
znači trebalo bi poslati administratoru ili nekom drugome najkasnije 3.11.
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
by šeflera.... Ja sam mislila napraviti od stiropora kuglice jer ima i malih kikića pa me frka sa žaruljama da se ne razbiju!
Iris,a tvoje su famozne! ...nece oni to ni taknuti...., pa zar nisu to ukrasi za bor.......? ma ni moji klinci dok su bili mali....nisu uopće dirali ukrase na boru eeee znali su sto ih u protivnom ceka..... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja cu napraviti nesto....najvjerovatnije zarulje......mozda dodjem s vama....7.11. imamo svatove u đakovu pa ne znam ...to slavlje traje po tjedan dana
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leonarda, pa to ti je jedinstvena prilika da posjetiš Ladimirevce, svakako si organiziraj jer ti stvarno od Đakova nije daleko. Nemaš pojma koliko ćeš iti sretna nakon druženja sa djecom. Ne znam kako da objasnim - i danas mi se čini da sam dobila puno više družeći se s klincima u SOS selu no što sam im dala.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, drago mi je da ste otvorile i ovu temu!!!
Pošto sam sva u ovom hobiju...na žalost cvijeća jer dolazi jesen...i ja ću se rado odazvati i ovoj akciji....
A što se tiče ukrasa, ne vjerujem da ću raditi sa žaruljama, to tako lako puca, ali ću već nešto smisliti...
Šeflera javi gdje si vidjela kugle od stiropora i koja je cijena....
|
|
ljubica
Nedavno posijan Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure, umjesto sitnih šljokica možete upotrijebiti lak za nokte koji u sebi ima šljokice , zvjezdice isl.nisu skupi u kineskim dućanima a brzo se suše i izdašni su.
Oni imaju i ona ljepila u stiku sa šljokicama - , služi svrsi - nije kao ono iz hobi trgovina ali i cijena je par kunića
- po sirovom ljepilu može se posuti šećer griz ili kokos , isto je dekorativno posebno za božićne motive.
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |