SUVENIRI |
Odgovori |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 23:17 |
Suvenir iz Zagreba - katedrala
Suvenir sa Plitvičkih jezera |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam iz zagreba ali srkvu Sv. Marka
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra tema...volim suvenire...imam ih nešto doma pa cu ih početi slikivati....
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedan , meni jako drag...
Istarski kažun |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijep, Jeli to dobro čitam iz Poreča?
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ga i ja
kad slikam stavim, predivan je
|
|
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo prelistavam ove stranice ali sam se tek sada odlučila registrirati. Ima prekrasanih tema i još ljepših fotografija. Zaintrigirali su me ovi suveniri i toplo se nadam da su autohtoni, jer nažalost na svim turističkim destinacijama prodaju se suveniri s natpisom"CROATIA" ili "HRVATSKA", a porijeklo im je iz Kine.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je jako dobra ona sa plitvica,ta sigurno nije iz kine,a i kao ideja je super
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja baš ne volim suvenire.To su mi skupljači prašine i praznik kiča.Uspomene su mi u glavi, slikama ili nekom uporabnom predmetu.Možda kupim magnet ali nastojim da ne piše ime grada.Jedini suvenir koji sam vidjela a da mi se sviđe je boca Maraskina izduženog oblika koja u sebi ima specijalnom tehnikom upuhan stakleni Donat.Mora da je jako skupo.Probaću slikati i pokazati.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |